Marcinkevičius




Kampinė, pastatoma ar klasikinė vonia?

Vonios kambario remontą atliekame pakankamai retai, todėl norisi, kad ir pasirinkta vonia patikimai tarnautų mums ilgus metus. Rinkdamiesi šį įrenginį, atsižvelgiame į gamyboje naudojamas medžiagas ir vonios dizainą, tačiau ne mažiau svarbu pasirinkti tinkamą formą. Dažniausiai sutinkamos kampinės, pastatomos ir klasikinės vonios – kuri Jūsų vonios kambariui tiktų geriausiai?

Klasikinės stačiakampės vonios – universalus sprendimas

Klasikinėmis vadinamos stačiakampės vonios išsiskiria gausiu asortimentu, todėl lengvai galima surasti tinkamą šio įrenginio dydį tiek mažesniuose, tiek gerokai erdvesniuose vonios kambariuose. Pasirinkę klasikinės vonios variantą, turėsite itin daug erdvės patogioms maudynėms, o kadangi šių vonių kraštai yra lygūs, prie jų labai lengvai galima pritvirtinti ir dušui skirtą vonios sienelę. Šios vonios vis dar laikomos vienomis populiariausių, tad jeigu ieškote universalaus ir patogaus sprendimo, apie stačiakampę vonią vertėtų pasvarstyti ir Jums.

Kampinės vonios – siekiantiems sutaupyti vietą

Šiuolaikiniai vonios kambariai nepasižymi ypatingu erdvumu, tad tais atvejais, kai vietą reikia taupyti, kampinė vonia yra vienas geriausių pasirinkimų. Įmontavus tokią vonią kambario krašte, lieka pakankamai vietos patogiam praėjimui ir kitiems būtiniausiems prietaisams, todėl galite maksimaliai išnaudoti visą turimą erdvę. Maudynių komfortas dėl to nei kiek nenukenčia, kadangi kampinių vonių vidus yra pakankamai erdvus. Be to šiuo metu, rinkoje galima rasti ir gerokai didesnių, dviem asmenims pritaikytų vonių – toks variantas leidžia puikiai atsipalaiduoti, tačiau taip pat užima mažesnį kambario plotą. Įvairių dydžių kampinės vonios ir kitų formų įrenginiai geromis kainomis parduodami Arsan.lt el. parduotuvėje.

Laisvai pastatomos vonios – tiems, kurie sau gali leisti daugiau

Tuomet, kai norisi, kad vonia būtų ne tik maudynėms skirtas įrenginys, bet ir šios patalpos akcentas, rekomenduojama rinktis laisvai pastatomą vonią. Šio tipo vonios išsiskiria unikaliu stiliumi ir puikiai dera prie šiuolaikiško vonios interjero. Visgi, jos dažniausiai užima kur kas daugiau erdvės, tad toks variantas pasirenkamas tik tais atvejais, kai vonios kambarys yra pakankamai didelis. Laisvai pastatomų vonių funkcionalumas visiškai nesiskiria nuo prieš tai minėtų variantų, tačiau jei išrinksite šiam įrenginiui tinkamą vietą, jį prižiūrėti bus galima kur kas paprasčiau.

Atsižvelgę į pagrindines šių vonių savybes, pakankamai lengvai nuspręsite, kuris variantas geriausiai tiktų Jūsų vonios kambariui. Šiuo atveju svarbi ne tik išvaizda, bet ir kokybė, tad patariama rinktis patikimų gamintojų siūlomus įrenginius iš Arsan.lt – jie turėtų nustebinti ilgaamžiškumu.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode