Parama dėkojame




Sprogimas

Privačių miškų savininkų pagalbininkė – nauja interneto svetainė „Klausk miškininko“

 

Pradėjo veikti specialiai privačių miškų savininkams Aplinkos ministerijos iniciatyva sukurta interneto svetainė „Klausk miškininko“. Į visus jiems rūpimus klausimus apie miško valdos tvarkymą, priežiūrą, atkūrimą, apsaugą ir naudojimą operatyviai atsakys budintis miškininkystės ekspertas.

Ši svetainė – viena iš Aplinkos ministerijos tęstinių konsultavimo ir informavimo priemonių privačių miškų savininkams. Visos šios priemonės finansuojamos iš Bendrųjų miškų ūkio reikmių finansavimo programos lėšų.

Primename, kad ministerija privačių miškų savininkams organizuoja nemokamas konsultacijas jų miško valdoje. Individuali konsultacija, suderinus laiką, suteikiama pačioje miško valdoje, konsultantui ją apžiūrėjus su miško savininku. Dėl nemokamos individualios konsultacijos miško valdoje galima kreiptis tel. 8642 11894.

Dar viena Aplinkos ministerijos organizuojama tęstinė priemonė privačių miškų savininkams – nemokami nuotoliniai mokymai. Jų metu taip pat galima užduoti klausimus miškininkystės specialistams. Norintieji dalyvauti mokymuose turėtų registruotis. Jau vykusių mokymų medžiagą galima rasti čia.

Aktualiomis privačių miškų savininkams temomis kiekvieną penktadienį 14.55 val. kalbama ir per LRT radijo laidą „Privatus miškas“.

Aplinkos ministerijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode