Parama dėkojame




Avarijų kaltininkai pasišalino nepranešę policijai

      Praėjusią savaitę rajone užregistruoti eismo įvykiai, kuriuos sukėlę vairuotojai iš įvykio vietos pasišalino nepranešę policijai ir neužpildę eismo įvykio deklaracijų. Vienam vairuotojui kelią pastojo stirna.

Nuvertė ženklą

      Birželio 7 d. Žemaitijos g. 20 vairuotoja Ž. Ž., vairuodama automobilį „Mercedes Benz A140“, nepaliko saugaus tarpo ir atsitrenkė į prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje buvusį kelio ženklą, jį nuvertė ir apgadino. Iš eismo įvykio vietos, nepranešusi policijai, pasišalino.

Apgadino automobilius

      Trečiadienį, 19.51 val., M. Daukšos g. 32 nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą transporto priemonę, nepaliko saugaus atstumo ir atsitrenkė į stovintį automobilį „Mazda CX-7“, vairuojamą A. T., bei jį apgadino. Nepranešęs policijai ir neužpildęs eismo įvykio deklaracijos, iš įvykio vietos pasišalino.

      Ketvirtadienį, 17.22 val., Montuotojų g. 6A nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą transporto priemonę, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į stovintį automobilį „Audi 80“, vairuojamą V. T. Avarijos kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai ir neužpildęs eismo įvykio deklaracijos.

Nepasirinko saugaus greičio

      Penktadienį, 18.40 val., Sedoje, Telšių g. 5, nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Ford Probe“, priklausantį I. R., nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu N. J., iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai. Apgadintas automobilis.

      Šeštadienio rytą, 05.44 val., kelyje Seda–Rubikiai–Pievėnai nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Opel Astra“, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo į dešinę kelio pusę ir vertėsi. Nepranešęs policijai, iš eismo įvykio vietos pasišalino. Apgadintas automobilis ir kelio šlaitas.

Kelią pastojo stirna

      Praėjusį antradienį, 03.29 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 9-ajame kilometre vairuotojas A. M., vairuodamas automobilį „Renault Midlum 150“, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis. Stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode