Parama dėkojame




Žmona pasipriešino vyrui

 Praėjusios savaitės pabaigoje smurtauta namuose ir viešoje vietoje. Žmona pasipriešino neblaiviam smurtaujančiam vyrui. Turguje apvogta moteris. Vagys išnešė įvairius įrankius ir kitus daiktus bei muzikos instrumentus.

Smurtavo šeimose

Birželio 5 d. 18.48 val. M. Daukšos g., namuose, 17 metų vaikinas savo mamai (gim. 1973 m.) tris kartus trenkė kumščiu į krūtinę.

Tos pačios dienos vakarą, apie 23.00 val., Viekšniuose kilusio žodinio konflikto metu, būdamas apgirtęs, vyras (gim. 1985 m.) savo blaiviai žmonai (gim. 1985 m.) tampė už rankos, keletą kartų trenkė kumščiu į nugarą bei spyrė. Po pusvalandžio į Viekšnius vėl skubėjo policijos ekipažas tramdyti toje pačioje šeimoje smurtavusios žmonos, kuri, būdama blaivi, keturis kartus iš vaikiškos kėdutės trenkė savo vyrui į dešinę ranką bei nugaros sritį.

Sumušė jaunuolį

Šeštadienio naktį, apie 2.42 val., Sedoje neblaivus (nustatytas 1,14 promilės girtumas) vyriškis (gim. 1996 m.) viešoje vietoje įžūliu elgesiu, vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir be jokios priežasties rankomis ir kojomis sudavė nenustatytą kiekį smūgių neblaiviam (nustatytas 1,57 promilės girtumas) jaunuoliui (gim. 1998 m.) į įvairias kūno vietas. Nukentėjusiajam nuskelti trys dantys.

Apvogė turguje

Birželio 4 d., apie 9.35 val., Mažeikiuose, turguje, iš moters (gim. 1961 m.) rankinės ištraukta piniginė, kurioje buvo 290 eurų, asmens dokumentas ir banko mokėjimo kortelė.

Išnešė daiktus

Penktadienį, apie 16.30 val., Pramonės g., nukirpus pakabinamą spyną, patekta į sandėliuką, iš kurio pagrobtas vienfazis suvirinimo aparatas ir suvirinimo šalmas. Padaryta 200 eurų turtinė žala.

Laikotarpyje nuo birželio 3 d. iki birželio 4 d. 12.00 val. neaiškiomis aplinkybėmis patekta į Pavasario g. esantį butą, iš kurio pagrobti įvairūs aukso dirbiniai bei rankinis laikrodis. Padaryta 500 eurų turtinė žala.

Tarp gegužės 14 d. ir birželio 5 d. Naikių k., sodininkų bendrijoje ,,Šilas“, atplėšus rūsio langą, įsibrauta į sodo namelį, iš kurio pavogti du muzikiniai centrai ,,Panasonic“ bei elektrinė gitara. Padaryta 280 eurų žala.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode