Parama dėkojame




Trečiadienį per eismo įvykius nukentėjo penki nepilnamečiai

policija21Trečiadienį Lietuvoje per eismo įvykius sužaloti penki nepilnamečiai, informavo Policijos departamentas.

Jo duomenimis, apie 7.25 val. Klaipėdos rajone, Sudmantų kaime, Palangos plente, automobilis „VW Passat“, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, atsitrenkė į priešais jį važiavusį automobilį „VW Golf“. Per avariją sužeistas automobilio „VW Passat“ vairuotojas, gimęs 1986 metais,  ir „VW Golf“ keleivis, gimęs 2018 metais. Jie paguldyti į ligoninę.

Apie 15.40 val. į Klaipėdos ligoninę pristatytas ir paguldytas 2015 metais gimęs asmuo. Jis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 15 val. Klaipėdoje, Vingio gatvėje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas automobilio „Toyota Verso”.

Apie 17.15 val. į Panevėžio ligoninę atvežtas ir po medikų apžiūros ambulatoriškai gydomas nepilnametis, gimęs 2013 metais. Jo teigimu, apie 17 val. Panevėžyje, Vilniaus gatvėje, pėsčiųjų perėjoje, jį partrenkė automobilis „Mercedes Benz”.

Dar du nepilnamečiai sužaloti 17 val. 14 min. per avariją Elektrėnų savivaldybėje. Čia automobilis „Toyota“, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su iš priešpriešos pagrindiniu keliu atvažiuojančiu automobiliu „Audi A4“. Nukentėjo devynerių ir septynerių berniukai.

Budas.lt nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode