Parama dėkojame




Sprogimas

Rugsėjo 9-ąją eismo įvykiuose nukentėjo 15 žmonių, žuvo 1

Rugsėjo 9 d., policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 61 eismo įvykį. Įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 15 žmonių, vienas žmogus žuvo.

Apie 8 val., Kaune, Dujotiekio g. automobilio „Audi A4“ vairuotoja kliudė ir sužalojo iš už pravažiuojančio automobilio galo, staiga į važiuojamąjį kelio dalį, išbėgusį 9 metų vaiką. Įvykio metu sužalotas vaikas gydomas ambulatoriškai.

Apie 09.30 val. Kaune, 9-ojo Forto g. motoroleris „Baotian“ vairuojamas nepilnamečio, lenkdamas ta pačia eismo juosta susidariusią automobilių spūstį išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą kirsdamas baltą siaurą ištisinę liniją, ir susidūrė su automobiliu „Honda“. Nukentėjo mopedo vairuotojas.

Apie 11 val., Vilniuje, Gariūnų g., krovininio automobilio „Man“ vairuotojas kliudė ir mirtinai sužalojo per kelią, ne pėsčiųjų perėją, ėjusią moterį.

Apie 16 val. Kauno r. Ringaudų k. vyras vairuodamas dviratį jo nesuvaldė ir griuvo. Įvykio metu susižalojo dviračio vairuotojas.

Apie 18 val., Vilniuje, Pramonės gatvėje, automobilio „BMW 5ER“ vairuotojas, būdamas neblaivus (nustatytas 0,83 prom. girtumas), apsisukdamas, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, susidūrė „BMW 520“ markės automobiliu. Įvykio metu nukentėjo trys automobilio „BMW 520“ keleiviai.

Apie 20 val., Mažeikių r., Viekšniuose, automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas, nepasirinkęs saugaus greičio, nesuvaldęs automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į bažnyčios tvorą. Įvykio metu nukentėjo vairuotojas ir du keleiviai.

Apie 20 val., Kaune, Žiemgalių g. per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį, kliudė ir sužalojo per perėją važiavęs dviratininkas. Pėsčioji gydoma ambulatoriškai.

Apie 20.30 val. Vilniaus r., Bajorų k., Šaulio - J.K.Chodkevičiaus gatvių sankryžoje, automobilio „Volvo“ vairuotojas partrenkė iš šalutinės gatvės į pagrindinę gatvę išvažiavusį mažametį dviračio vairuotoją. Eismo įvykio metu nukentėjo dviračio vairuotojas.

Apie 20.30 val., Vilniuje, Liepkalnio g. 18., automobilio „BMW 530“ vairuotojas sukdamas į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu mopedu „Vespa“. Eismo įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotoja.

Lietuvos Kelių policijos tarnybos informacija ir nuotrauka

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode