Parama dėkojame




Sumuštas mažametis atsidūrė ligoninėje

Savaitgalį pradėta vienuolika ikiteisminių tyrimų. Sumuštos sugyventinės, mažametis, užpultas ir apiplėštas mažeikiškis. Taip pat aptikta narkotikų, bandyta priregistruoti vogtą automobilį, pradurtos padangos ir įvykdytos keturios vagystės.

Patyrė smurtą

Šeštadienį ryte vyras, gim. 1967 m., būdamas neblaivus, Žemaitijos gatvėje, bute, sumušė savo sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Tos pačios dienos naktį vyras, gim. 1981 m., sumušė mažametį, gim. 2002 m. Jam VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo-konsultaciniame skyriuje nustatyti veido, galvos, nugaros ir krūtinės sumušimai. Mažametis paguldytas į Vaikų ligų skyrių stebėjimui. Jį sumušęs vyras nesulaikytas.

Sekmadienį naktį Žemaitijos gatvės gyventojas, gim. 1992 m., sumušė savo sugyventinę, gim. 1993 m. Įtariamasis nesulaikytas, nes iš įvykio vietos pasišalino.

Užpuolė ir apiplėšė

Ketvirtadienį naktį Ventos g. 53 namo pirmos laiptinės pirmame aukšte vaikinui, gim. 1992 m., iš nugaros suduotas smūgis į galvą. Mažeikiškiui netekus sąmonės, iš jo džinsinių kelnių šoninės kišenės pagrobtas juodos spalvos mobiliojo ryšio telefonas, kurio vertė – 405,63 euro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rado narkotikų

Šeštadienį naktį J. Tumo-Vaižganto g. bute rasta ir išimta žalios spalvos augalinės kilmės masė, kaip įtariama, narkotinė medžiaga, kuria galimai disponavo vyras, gim. 1989 m. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradūrė padangas

Šeštadienį ryte Viekšnių miestelyje, Bažnyčios gatvėje, ties 13 namu, automobilių nesaugomoje aikštelėje moteris, gim. 1981 m., rado pradurtas tris automobilio „Citroen C5“ padangas. Padaryta 172 eurų žala.

Bandė priregistruoti

Šeštadienį, apie pietus, vyras, gim. 1986 m., VĮ „Regitra“ mėgino priregistruoti savo vardu automobilį BMW 530D, kuris ieškomas Rumunijoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Nuo sausio 1 d. 10 val. iki sausio 23 d. 9.45 val. trys vaikinai, gim. 1993 m., 1995 m. ir 1995 m., iš negyvenamos sodybos ūkinio pastato Tirkšlių miestelyje, Upelio gatvėje, pavogė vikšrinio traktoriaus atsargines dalis ir apie 3 t metalo laužo. Žala – 1000 eurų. Įtariamieji sulaikyti ir po apklausos išleisti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tarp ketvirtadienio 17.00 val. ir penktadienio 13.30 val. pavogta automobilio BMW 530 D, stovėjusio nesaugojamoje automobilių stovėjimo aikštelėje priešais Naftininkų g. 14 namą, kairės pusės veidrodėlis ir dešinės pusės veidrodėlio stiklas. Žala – 311 eurų.

Šeštadienį, nuo 15.00 val. iki 19.00 val., Palnosų kaime, Taikos gatvėje, iš namo pavogtas nešiojamas kompiuteris, fotoaparatas, auksinis žiedas, vyriškas laikrodis. Žala – 1507 eurai.

Tarp šeštadienio 14.00 val. ir sekmadienio 1.00 val. iš buto Tyliojoje gatvėje pavogtas nešiojamas kompiuteris. Žala – 250 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode