Sprogimas

Popiežius prašo melstis ir pasninkauti už Afganistano taiką

melstisSekmadienio po vidudienio maldos popiežius Pranciškus kalbėjo apie padėtį Afganistane, sakė, kad atidžiai stebi poslinkius, meldžiasi už ketvirtadienį savižudžių surengtose atakose žuvusius asmenis ir jų artimuosius.
Popiežius Pranciškus sakė, kad ypač užtaria artimųjų netekusius, prieglobsčio ir pagalbos ieškančius žmones, pavedė žuvusius visagalio Dievo gailestingumui ir padėkojo visiems, kurie stengiasi padėti Afganistano gyventojams, ypač moterims ir vaikams.
Popiežius prašė padėti stokojantiems ir melstis, kad dialogas ir solidarumo veiksmai padėtų sukurti taikingą ir brolišką sugyvenimą Afganistane, sužadintų viltį krašto ateitimi.
„Negalime būti abejingi“, tęsė popiežius kviesdamas krikščionis pasikliauti malda. „Istorija moko, jog malda svarbi. (Afganistano) padėtis mus įpareigoja, todėl prašau visų sustiprinti maldą ir pasninkauti. Reikia maldos ir pasninko! Sakau rimtai: reikia maldos ir pasninko, reikia prašyti Viešpaties gailestingumo ir atleidimo“, sakė sekmadienį popiežius Pranciškus. (SAK / Vatican News)

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode