Parama dėkojame




Sprogimo Beirute metinės. Popiežiaus malda už Libaną

beiruTrečiadienį po bendrosios audiencijos katechezės popiežius paminėjo daug gyvybių nusinešusio ir daug materialinės žalos padariusio sprogimo Beiruto uoste metines ir prašė melstis Libaną.
„Praėjus metams po siaubingo sprogimo Libano sostinės Beiruto uoste, nusinešusio daug žmonių gyvybių ir palikusio griuvėsius, mintimis keliauju į šią brangią šalį, atsimenu aukas, jų šeimas, daugybę sužeistųjų, tuos, kurie neteko namų ir darbo, daugelis prarado gyvenimo viltį.

Liepos 1-ąją, apmąstymų ir maldos už Libaną dieną, kartu su krikščionių religijų vadovais kalbėjome apie išvargintų ir nusivylusių libaniečių siekius bei lūkesčius ir meldėme Dievą vilties šviesos, reikalingos siekiant įveikti sunkią krizę. Šiandien kreipiuosi į tarptautinę bendruomenę, prašydamas padėti Libanui ne tik žodžiais, bet ir konkrečiais darbais, kad šalis galėtų prisikelti. Tikiuosi, kad bus vaisinga šiuo metu vykstanti konferencija, kurią surengė Prancūzija ir Jungtinės Tautos.
Brangūs libaniečiai, labai trokštu atvykti ir jus aplankyti, niekada nepaliauju melstis už jus, kad Libanas vėl taptų brolybės ir taikos žinia visiems Artimiesiems Rytams.“


www.vaticannews.va 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode