Sprogimas

Į Mažeikius atvyksta ypatinga cirko programa „Odyssey“

Turbūt nėra nieko geriau tėvams, nei spindinčios vaiko akys ir linksmas vaikiškas juokas! O jei taip pat atrodo ir suaugusiųjų akys ir skamba suaugusiųjų juokas?

Vadinasi, visi jūs atsidūrėte stebuklingoje „Odyssey“ programoje ir visi patyrėte tą pačią neįtikėtiną kelionę, kupiną pačių tikriausių stebuklų!

Koncertinė organizacija „Tigris“, greitai minėsianti savo darbo trisdešimtmetį ypatingai kruopščiai kūrė šį nepaprastą magišką pasirodymą, kuriame dalyvauja geriausi cirko profesionalai iš Ukrainos. Programa taip pat bus rodoma dar keliose Europos šalyse ir aplankys daugiau nei šimtą miestų.

Tad kas gi jau žavi tūkstančius žiūrovų pamačiusių „Odyssey“ šou?

„Tokios teigiamos emocijos! Pasirodymai šaunūs! Labai gera aura! Verti didžiausių pagyrų ir nuoširdžių rekomendacijų! Ačiū už puikiai praleistą vakarą!” (žiūrovė Irma Slavinskaitė)

„Nerealus – per lengvai pasakyta! Tobulai tobulas, vertas kiekvieno cento! Kiekviena smulkmena apgalvota! Galite tikrai didžiuotis savo programa ir artistai, tiek aptarnavimu, tiek numeriais. Pirmą kartą mačiau, kad žmonės plotų atsistoję ir šauktų BRAVO!” (žiūrovė Simona iš Panevėžio)

“Puikus cirkas! Sūnus septynmetis įvertino, kaip „geriausią jo gyvenime“! Tai didelis įvertinimas, nes per kokius tris metus nepraleidome nei vieno cirko! Cirkas be gyvūnų, bet mums jų ir netrūko.“ (žiūrovė Žaneta Lisauskaitė)

-Pasaulinio lygio numerius kuria oro akrobatų Olego ir Svitlanos Michejevų duetas, komiški ir ekscentriški unikaliojo žanro atstovai - DUO DRIVE žiūrovus priverčia kilti iš vietų su audringomis ovacijomis. Beje, dėl šio dueto dalyvavimo programoje pasistengti teko labiausiai, ir tik laimingų sutapimų dėka jų pasirodymai dabar vyksta pas mus, o ne Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuriose savo pasirodymus jie rengė jau daugelį metų.

Žinoma, visų vaikų džiaugsmui, programoje yra net penkios kultinio klouno Seriožos komiškos reprizos. Kas vyksta po vienos iš jų – Seriožos hipnozės seanso su žiūrovais – sunku ir apsakyti – kurtinantis, triukšmas, juokas, aplodismentai trunka kartais ir kelias minutes. Beje, savo šlovės valandos programoje sulaukia ir vaikai, bei jų tėveliai. Jei vaikas švenčia tą dieną savo gimtadienį – skiriame jam ypatingą dėmesį, gimtadienio sveikinimą ir dovaną, kurią įteikia klounas. Taip pat stengiamės vaikams suteikti kuo daugiau įspūdžių ir malonių prisiminimų dar net neprasidėjus pasirodymui. Jau daugelį metų skatiname vaikus piešti cirko tematika, o už atneštus piešinukus į cirko programą – pabendraujame su kiekvienu vaikučiu, kiekvienam mažąjam piešinio autoriui įteikiame po mielą dovanėlę. Jau tą akimirką vakaras būna nusisekęs!

Dviejų dalių programa trunka lygiai dvi valandas, kurios pralekia kaip akimirka. Visą dėmesį skiriame daugybei žiūrovams gal ne visada matomų smulkmenų – nuo meninio apšvietimo, pasirodymų, aprangos estetikos, jaukumo palapinėje iki šypsenos ir atsisveikinimo su kiekvienu išeinančiu žiūrovu, - apie programos „Odyssey“ sėkmę mintimis pasidalino šio šou prodiuseris, koncertinės organizacijos „Tigris“ direktorius Artūras Butkevičius.

Tad belieka kiekvienam įsitikinti, kad maži stebuklai tikrai vyksta ir apsilankyti populiariausioje šio sezono cirko programoje „Odyssey“ spalio 6-9 dienomis Mažeikiuose, prie PC IKI, Sedos g. 18.

Bilietus platina www.bilietai.lt.

21-377

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode