Parama dėkojame




Sprogimas

Buvęs sporto kompleksas vėl gali atverti duris

Krepšinio klubas Mažeikių „Mažeikiai“ ketina atgaivinti ne vienus metus merdintį sporto pastatą Strazdelio g. 1. Atnaujintu sporto kompleksu galėtų naudotis ne tik krepšininkai, bet ir Sporto mokykla, mėgėjų klubai, gyventojai. 

Rajone veikia 30 sporto klubų – tokios iniciatyvos sulaukta pirmą kartą per pastarąjį dešimtmetį.

Apie visa tai bus kalbama rytoj vyksiančiame Savivaldybės tarybos posėdyje, diskutuota komitetuose, šiandien – su sporto klubų vadovais.  Ar Mažeikių „Mažeikiai“ galės teikti paraišką, priklausys nuo politikų sprendimo.

Savivaldybės tarybai pritarus – suteikus galimybę naudotis patalpomis – klubas teiktų paraišką Sporto rėmimo fondo lėšoms gauti. Finansavimo galimybės – nuo 800 Eur iki 450 tūkst. Eur, iki 10 proc. reikėtų prisidėti paraiškos teikėjams.

Pastatas priklauso Sporto mokyklai, kurios steigėja – Savivaldybė. Ši mokykla kartu su partneriais – Savivaldybe, Mažeikių rajono neįgaliųjų centru ir Mažeikių cerebrinio paralyžiaus asociacija – kovo 1-ąją tam pačiam – Sporto rėmimo – fondui jau teiks paraišką dėl lėšų atnaujinti Mažeikių miesto stadioną (Sedos g. 57). Numatoma projekto vertė – apie 400 tūkst. Eur, Savivaldybės prisidėjimas – 16 proc.

Skirtingi paraiškų teikėjai – daugiau galimybių gauti finansavimą ir sudaryti geresnes sąlygas sportuojantiems.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode