Parama dėkojame




Sprogimas

Žinutė Mažeikių jaunimui – tęsiamos diskusijos dėl centro įkūrimo

Vakar, sausio 27 d., dar kartą kalbėta apie Atvirą jaunimo centrą, kuriame galėtų burtis viso rajono jaunuoliai. Siūloma darbo su jaunimu vizija – išlaikyti vienoje geležinkelio pusėje veikiančią Atvirą jaunimo erdvę, kitoje – Atvirą jaunimo centrą.

Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, kurios viena iš kuruojamų veiklos sričių – darbas su jaunimu, kartu su jaunimo reikalų koordinatore Alvyda Purauskyte į nuotolinį pasitarimą sukvietė politikus, Savivaldybės administracijos vadovus ir skyrių vedėjus. Jų paprašyta išsakyti savo nuomonę dėl Atviro jaunimo centro steigimo. Kalbėta apie patalpas, statusą, galimą projektinę veiklą ir kt.

Pasitarimo dalyviai vienbalsiai sutarė: Jaunimo centras suteiktų daugiau galimybių – ne tik užimtumą, bet ir psichologo konsultacijas, nusikalstamumo prevenciją, integraciją į visuomenę ir pan.

Pirmasis susitikimas dėl Jaunimo centro steigimo Mažeikiuose vyko sausio 14-ąją. Tąkart VšĮ Politikos tyrimo institutas pristatė atliekama galimybių studiją – apklausti rajono seniūnijų jaunuoliai. Rezultatai parodė, kad Jaunimo centras reikalingas. Tokiam poreikiui Mažeikiuose pritarė ir Jaunimo reikalų departamentas.

Ši studija bus pristatyta rajono politikams ir visuomenei.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode