Sprogimas

Vaizdo stebėjimo kameros mieste – daugiau saugumo ir tvarkos

Beveik pusšimtis stacionarių, dar 15 mobilių vaizdo stebėjimo kamerų Mažeikiuose padeda užtikrinti gyventojų saugumą ir tvarką mieste. Jomis vaizdas stebimas judriausiose miesto gatvėse ir sankryžose, viešosiose erdvėse, prie atliekų tvarkymo konteinerių aikštelių ir realiu laiku perduodamas į stebėjimo pultą.  

 

Mažeikių rajono savivaldybė (toliau – Savivaldybė) įsigijo ir įrengė 36 naujas stacionarias vaizdo stebėjimo kameras – iš viso jų 47. Dar 15 mobilių kamerų kone už 3 tūkst. Eur nupirkta gruodį. Jos bus įrengtos prie konteinerių dėl Komunalinių atliekų tvarkymo ir švaros taisyklių laikymosi kontrolės. 

Naujosios mobiliosios kameros jau montuojamos. Jomis bus stebimas vaizdas atliekų konteinerių aikštelėse. Apie vaizdo stebėjimą, laikantis Asmens duomenų apsaugos įstatymo, įspės specialieji ženklai. Kamerų įrengimo vietas, atsižvelgiant į saugumo situaciją įvairiose miesto vietose, parinko Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai ir Policijos komisariato darbuotojai. 

Komanda.lt teikia profesionalią apsaugą ir apsaugos priemones

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode