Parama dėkojame




Sprogimas

Kviečia teikti rekomendacijas premijoms gauti

Mažeikių rajono savivaldybė kviečia rajono kūrybines sąjungas, kultūros ir švietimo įstaigas, visuomenines organizacijas ir asociacijas, bendruomenes iki 2021 m. vasario 1 d. teikti paraiškas su siūlomais nusipelniusiais asmenimis 2020 metų Krašto kultūros ir Rašytojos Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premijoms gauti.

Mažeikių krašto kultūros premija skiriama kultūros ir meno kūrėjams už aukščiausius laimėjimus respublikiniuose ar tarptautiniuose konkursuose, novatorišką kultūrinę idėją ir jos įgyvendinimą Mažeikių krašte, ilgametę aktyvią ir reikšmingą kultūrinę veiklą, etnokultūros puoselėjimą, kultūrinį šviečiamąjį darbą. Premijos dydis – 1 500 Eur, ji mokama iš savivaldybės biudžeto asignavimų. Premija skiriama tik vieną kartą.

Rašytojos Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premija skiriama už rašytojos atminimo puoselėjimą, rašytojos pradėtos labdaringos, altruistinės veiklos tęsimą, literatūrinius pasiekimus. Premijos dydis – 1 000 Eur, ji mokama iš savivaldybės biudžeto asignavimų. Premija skiriama tik vieną kartą.

Rekomendacijos raštu priimamos iki 2021 m. vasario 1 d. Mažeikių rajono savivaldybės administracijoje: Laisvės g. 8, Mažeikiai (viename langelyje). 

Paraiškos forma Krašto kultūros premijai

Paraiškos forma rašytojos Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premijai

Mažeikiųrajono savivaldybės apdovanojimų tvarkos aprašas

Mažeikių rajono savivaldybės apdovanojimų komisijos nuostatai

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode