Sprogimas

Galimybė išsitirti dėl koronaviruso – ir sausio 2-ąją

Gruodžio 31 d., ketvirtadienį, Karščiavimo klinika ir Mobilusis patikros punktas Mažeikiuose dirbs kaip įprasta.

Sausio 1–3 d. Karščiavimo klinika nedirbs. 

Mobilusis patikros punktas sausio 1 ir 3 d. taip pat nedirbs, o sausio 2-ąją, šeštadienį, pacientai tyrimams bus priimami nuo 10 iki 12 val. (maksimalus skaičius – 40 pacientų). 

Sumažėjus norinčiųjų išsitirti dėl Covid-19, pirmąją savaitę po Naujųjų metų punktas dirbs dviem pamainomis (galės per dieną paimti tyrimus 104 pacientams). Bus stebima situacija, pagal tai planuojama punkto veikla. 

PRIMENAMA –  registruotis tyrimui Mobiliajame patikros punkte galima paskambinus trumpuoju numeriu 1808 arba užpildžius registracijos anketą interneto tinklalapyje 1808.lt.

SVARBU – užsiregistravusieji atlikti tyrimą Mobiliajame punkte Mažeikiuose ir negalintieji atvykti tirtis turi galimybę tiesiogiai pranešti apie neatvykimą žinute tel. +370 618 17 158.    

Žinutėje būtina nurodyti numatytą tyrimo dieną, registracijos numerį, pavardę ir siųsti iš telefono numerio, kuriuo buvo skambinta Koronaviruso karštąja linija 1808 ir į kurį gautas pranešimas apie registraciją. Pakeisti laiko, vykdyti naujų registracijų kreipiantis nurodytu telefonu negalima.   

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode