Parama dėkojame




Kurkime kalėdinę nuotaiką ir dalyvaukime nuotraukų konkurse

Šiemet Kalėdos bus kiek kitokios – negalime susiburti, tai skirkime daugiau dėmesio savo aplinkai. Šventiškai padabinkime darbovietes, sodybas, gyvenvietes, miestą… Kuo daugiau šventinių akcentų – tuo daugiau jaukumo, džiugesio ir optimizmo. Sukurkime kalėdinę pasaką, dovanokime vieni kitiems didžiųjų švenčių laukimo džiaugsmą ir laimėkime prizų.

Mažeikių rajono savivaldybė kviečia pasidalyti savo sukurtu grožiu ir dalyvauti tik Mažeikių rajone darytų nuotraukų konkurse, kurio nugalėtojus išrinksite Jūs patys.

Nominacijos, į kurias gali pretenduoti konkurso dalyviai:

  • Išradingiausiai pasipuošusi gyvenvietė
  • Išradingiausiai pasipuošusi įmonė / įstaiga
  • Išradingiausiai papuošta sodyba
  • Išradingiausiai papuoštas daugiabutis namas
  • Išradingiausiai papuoštas balkonas / langas

Gražiausią nuotrauką arba nuotraukų koliažą siųskite iki gruodžio 28 d. elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Nurodykite nominaciją, į kurią pretenduojate, papuoštos vietos adresą ar įmonės pavadinimą ir kontaktinę informaciją.

Visos nuotraukos bus sudėtos į penkis atskirus albumus oficialioje Mažeikių rajono savivaldybės Facebook paskyroje. Balsavimas vyks nuo gruodžio 29 d. iki 2021 m. sausio 5 d.

Laimėtojus rinksime visi mes – skaičiuosime „patiktukus“.

Konkurso nugalėtojus skelbsime sausio 11 d. Laiminguosius apdovanosime!

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode