Parama dėkojame




Sprogimas

,,Kalėdinėje pasakoje...“

Šie metai labai sudėtingi, jie kitokie. Daug išgyvenimų ir naujų dalykų teko išmokti. Privertė mus visus labiau susikaupti, pasirūpinti savimi ir kitais.

Lopšelio-darželio ,,Delfinas“ ,,Kačiukų“ PU grupės bendruomenė nenuleido rankų ir puikiai susitelkė jau šeštus metus kartu, laukdami šv. Kalėdų. Tėveliai aktyviai dalyvavo puošdami darželio lauko erdves, gamino nykštukus. Kartu su savo vaikais noriai įsijungė į projektą ,,Angeliukas mano eglutei“, padarė nuostabius angeliukus, kuriais pasipuošta grupės eglutė.

Gruodžio 11d. pakvietėme vaikus į ,,Kalėdinę pasaką“, kur juos pasitiko ,,Žiema“ (mokytoja Elona Dapšienė) ir ..Šalna“ (mokytoja Jurgita Kosovskaja). Kalėdinio rytmečio metu vaikai pavirto ,,Sniegeliais“ ir ..Ledinukais“, dainavo kalėdines daineles, žaidė ratelius, atliko ,,Žiemos“ ir ,,Šalnos“ pateiktas užduotis. Kalėdų Senelio nuostabiosios pagalbininkės ..Nykštukės“ (mokytojų padėjėjos Aldona Bučienė ir Rita Beržinienė) pakvietė vaikus pasigaminti šviečiančius žibintus ir Kalėdomis kvepiančias staigmenas. Skambant šventiniai muzikai į grupę atskrido angelai: Vilties, Laimės ir Meilės. Ugdytiniai padeklamavo nuostabų eilėraštį ir įteikė vaikams po angeliuką, kad jie neštų į visų namus viltį, laimę ir meilę, bei pakvietė padainuoti dainelę ,,Angeliuko pėdutės“.

Nesulaukdami Kalėdų Senelio sugalvojome padeklamuoti eiles ir nusiųsti jam vaizdo žinutę. Tada ir prasidėjo tikrieji stebuklai. Suskambus telefonui gavome nurodymus įsijungti televizorių, pasirodė Kalėdų Senelis virtualiai. Po eglute atsirado šviečianti dovana, ji nepaprasta, su užduotimi. Tik atlikę Kalėdų Senelio skirtą užduotį radome maišą su dovanomis, kurias išdalino šauniosios ,,Nykštukės“.

Belieka tik kartu pasidžiaugti šiltais mokinių išgyvenimais ir nuostabiomis emocijomis, sukurta pasaka ir į visas šeimas išskridusiais, vaikų rankelėmis. su didžiausia nuoširdumu, pagamintais Vilties, Laimės ir Meilės angelais. Tegu angelai laimina ir globoja mus bei mūsų visų šeimas.Nepaliaukite dalintis gerumu.

Nuotrauka iš darželio archyvo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode