Sprogimas

Atviri sau ir kitiems

Gruodžio 10 d. Mažeikių rajono savivaldybės posėdžių salėje įvyko Mažeikių rajono nevyriausybinių organizacijų asociacijos konferencija „Mažeikių NVO – atviri sau ir kitiems 2015“.

Savivaldybės meras Antanas Tenys, linkėdamas prasmingų darbų ir gražių artėjančių švenčių, sveikinimo kalboje paminėjo, kad konferencijos diena sutapo su Žmogaus teisių diena, ir pasidžiaugė vis didėjančia pilietiška miesto bendruomene, padėkojo už jos vykdomą savanorišką veiklą, pažadėjo ir ateityje pagal galimybes paremti geras asociacijos narių iniciatyvas.

Mero pavaduotoja Irena Macijauskienė taip pat džiaugėsi nevyriausybinių organizacijų veiklumu, idėjomis bei atliekamais darbais. Dėkojo už pagalbą ir geranoriškumą organizuojant miesto šventes. Artėjančių švenčių proga visiems susirinkusiems linkėjo sėkmės, kūrybinio polėkio ir sveikatos.

     Konferencijoje pasisakė ir neseniai susikūrusios Mažeikių miesto vietos veiklos grupės vadovė Alvyda Purauskytė, kuri kvietė asociacijos narius komunikuoti ir bendradarbiauti, nes tai ateityje leistų pasiekti dar didesnio įvairių veiklų efektyvumo.

Nevyriausybinių organizacijų asociacijos pirmininkas Eduardas Vaičiulis pristatė rudenį vykusios anketinės apklausos duomenis ir gana sumaniai moderavo, vėliau asociacijos nariai pristatė Savivaldybės 2015 m. finansuotus projektus.

Konferencijos dalyviai taip pat pasveikino 26-uoju NVO asociacijos nariu tapusius Mažeikių krašto literatų ir menų mėgėjų sambūrį „Aura“ (pirmininkė Janina Butnorienė ).

Renginį rėmė Mažeikių rajono savivaldybė.

Vytas ALEKNAVIČIUS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode