Sprogimas

Reklama per krepšinio prizmę: ko gali tikėtis RKL partneriai

rklLietuviams krepšinis yra tarsi antra religija. Mūsų tauta reikšmingomis krepšininkų pergalėmis garsėja nuo 1937 metų, kuomet Lietuvos rinktinė pirmą kartą tapo Europos čempione. Tad galime tik pasidžiaugti, kad jau beveik šimtmetį Lietuva augina ir ugdo krepšinio profesionalus, entuziastus ir mėgėjus, o lietuvius krepšininkus palaikančios skanduotės skamba visame pasaulyje.

Prisidėti prie Lietuvos krepšinio ateities kviečiame ir Jus – tapkite Regioninės krepšinio lygos (RKL) partneriais ar rėmėjais ir padėkite ne tik ugdyti jaunąją krepšininkų kartą, tačiau ir gaukite galimybę garsiai, plačiajai auditorijai kalbėti apie savo verslą ar veiklas, stiprinant jų žinomumą bei įvaizdį visoje Lietuvoje– prisidėjusioms įmonėms bus skiriama maždaug 5 val. reklamos eteryje per vieną sezoną!

2005 metais savo veiklą Lietuvoje pradėjo Regioninė krepšinio lyga, kuri laikui bėgant tapo didžiausia profesionalia krepšinio lyga Lietuvoje, kurioje rungtyniauja daugiau nei 800 krepšininkų iš visos Lietuvos!Šiuo metu lygoje yra 42 klubai, iš jų 16 – A divizione ir 26– B divizione.  Šiame sezone numatoma: A divizione – 280 rungtynių, B divizione – 366 rungtynės. Pagal atnaujintą informaciją – iš viso bus net 646 varžybos. Ši krepšinio lyga yra populiari ir šiuo metu išgyvena renesansą: diegiamos naujovės, skirtos didinti lygos profesionalumą ir matomumą!.

Šiuo metu esame pasirašę sutartis su 3, visoje Lietuvoje, žinomais informaciniais partneriais:

  • INIT TV, kurios programa pasiekia daugiau nei milijoną žiūrovų Lietuvos miestuose ir miesteliuose. Galime pasidžiaugti, kad turime laiką per didžiąją rungtynių   pertrauką: per ją (15 min. laiką) galime transliuoti turinį, reportažus, reklaminius video apie savo partnerius.
  • Taip pat bendradarbiaujame su SETUPAD, turinčiu net 150 informacijos sklaidos kanalų visoje Lietuvoje, kur Jūsų įmonės reklamą vienu metu gali matyti iki 2 mln. skaitytojų.
  •  – dar vienas mūsų partneris, kuris transliuos visas 646 rungtynes savo platformoje, pasitelkdami profesionalias kameras ir kitą rungtynėms reikiamą įrangą. Tai yra didžiausias žingsnis Lietuvos krepšinio istorijoje!

Bendradarbiaujame ne tik su didžiausiais skaidos portalais, tačiau ir su regioniniais. Sklaida kiekviename iš jų per dieną pasiekia nuo 30 000 iki 200 000 unikalių vartotojų – tad tai būtų palanki galimybė savo veiklas pristatyti ir reklamuoti siauresnėse, tikslinę auditoriją turinčiuose portaluose.

Ir tai dar ne viskas, jei kalbėsime apie RKL rėmimo naudas. Jaučiame didžiulį palaikymą ir iš Lietuvos krepšinio federacijos, tad jie RKL rėmėjams suteikia palankias sąlygas keliauti ir palaikyti vyrų krepšinio rinktinę skirtinguose šalyse stebint varžybas iš VIP vietų – tai galimybė iš arti stebėti geriausius Lietuvos krepšininkų pasirodymus.

Turime įvairių pasiūlymų ir reklamos paketų iš mūsų dabartinių partnerių, tad bet kokia bendradarbiavimo forma yra laukiama ir diskutuotina ieškant geriausio sprendimo abiem šalims. Tai abipusė nauda tiek Lietuvos krepšinio ateičiai, tiek verslo plėtros ir Jūsų prekinio ženklo žinomumui – būkite išgirsti ir matomi visoje Lietuvoje. Prisidėkite prie sporto, o ypač mūsų šalies antrosios religijos – krepšinio – populiarinimo, bei jaunųjų krepšinio talentų ugdymo!

Apie mus daugiau sužinosite: 

Regionų krepšinio lyga - RKL | Facebook https://www.facebook.com/regionu.krepsinio.lyga

Regionų krepšinio lyga - RKL | Instagram https://www.instagram.com/regionu.krepsinio.lyga/

Regionų krepšinio lyga - RKL | Transliacijos //videosportas.lt/@nostrarkl">https://videosportas.lt/@nostrarkl>

Naujienas rasite www.rkl.lt

Jei sudomino pasiūlymas, prašau susisiekite.

Vidas Butkus
Regionų krepšinio lyga

Prezidentas
+370 685 44397

http://www.rkl.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode