Parama dėkojame




Sprogimas

Kauno padalinio vadovė Laimutė Datkūnienė: „Darydami gera visuomenei patys tapsime geresniais“

Jau kuris laikas vis pagalvodavau, kad noriu save išbandyti savanorių veikloje, tačiau  nebuvau nusprendusi kokioje. Lietuvoje savanorių veikloje dažniausiai dalyvauja jauni žmonės, norintys surasti draugų, atrasti save. Vyresnio amžiaus savanoriai dalyvauja Carito veikloje, globos namuose. Manau, kad vyresni savanoriai, dalyvaudami kartu su jaunimu įvairiose  iniciatyvose ir projektuose, gali tapti pavyzdžiu jauniems žmonėms, pasidalinti gyvenimiška patirtimi ir prisiminti jaunatvišką užsidegimą ir optimizmą.

Pamačiusi socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ kvietimą savanoriauti, supratau, kad tai man rūpi, yra artima. Mokyklos ir studijų metais ne kartą teko keliauti pakeleivingomis mašinomis. Esu dėkinga savo artimiems žmonėms ir mokytojams, kurie papasakojo apie tykančius pavojus kelyje ir kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje.

Nedelsdama parašiau projekto vadovui Mindaugui Jonušui ir buvau pakviesta savanoriauti, tapti  Kauno padalinio vadove. Savanoriškoje veikloje neturiu jokios patirties. Tai man yra iššūkis. Esu pasiruošusi kartu su padalinio savanoriais skleisti žinią visiems, kurie nori keliauti, kad rinktusi saugų keliavimo būdą, nepasikliautų nepažystmais žmonėmis. Kuo aktyvesni būsime, tuo daugiau apsaugosime jaunų žmonių.  Darydami gera visuomenei patys tapsime geresniais. Man tai geriausia motyvacija ateiti į projektą.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode