Parama dėkojame




Sprogimas

Futbolo aikštelėje šėlo darželinukai

Gegužės 11 d. Mažeikių futbolo akademijos salėje vyko jau penktą kartą Mažeikių rajono savivaldybės Švietimo skyriaus ir klubo „FK Atmosfera“ organizuotas Mažeikių rajono darželinukų „Futboliuko“ festivalis.

Į renginį, kiekvienais metais suburiantį vis daugiau dalyvių, atvyko net 11 Mažeikių rajono darželių komandų: „Eglutė“, „Bitutė“, „Gintarėlis“, „Berželis“, „Saulutė“, „Delfinas“, „Buratinas“, „Žilvitis“, „Giliukas“, Sedos darželis. Šiemet pirmą kartą prisijungė ir lopšelis-darželis „Linelis“.

Lopšelių-darželių ugdytiniai atvyko pasipuošę išskirtine sportine apranga, atsinešė piešinių apie futbolą, atsivedė sirgalių, kiekviena komanda paruošė prisistatymo programą – visa tai sukūrė smagią ir šventišką nuotaiką. 

Klubo „FK Atmosfera“ atstovai surengė estafetes, pristatė vyresniųjų auklėtinių pasirodymą ir pakvietė darželių komandas į futbolo rungtynes.

Smagiai pasportavę vaikai apdovanoti medaliais bei Telšių apskrities futbolo federacijos įsteigtais suvenyrais, o klubas „FK Atmosfera“ kiekvienam darželiui padovanojo po futbolo kamuolį.

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode