Sprogimas

,,Jievaras“ svečiavosi Viekšniuose

Mažeikių ,,Jievaro“ pagrindinės mokyklos moksleiviai jau kartą yra viekšniškiams koncertavę ir taip mezgėsi šilta draugystė. Dar vienas šio bendravimo žingsnis buvo ugdytinių darbų paroda bei koncertas Viekšnių seniūnijos salėje.

,Jievaro“ pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja Danutė Komovienė pristatė šios ugdymo įstaigos istoriją, papasakojo apie vaikų galimybes ugdytis, lavinti įvairius savo gebėjimus. Pedagogė pabrėžė, jog jų įstaigos auklėtiniai labai darbštūs, sąžiningai atliekantys patikėtą užduotį. Apie moksleivių nagingumą byloja ir kruopščiai, kūrybingai padaryti darbeliai, kurių parodą viekšniškiai turėjo progą apžiūrėti.

Vadovaujami mokytojos Dalios Kaktienės, moksleiviai dainavo daug skambių dainų. Dainininkus keitė šokėjai, besisukantys drauge su pedagogais, o dar ir šmaikštūs pasakojimai linksmino į koncertą susirinkusius klausytojus.

Už kantrų pedagogų triūsą, moksleivių darbštumą visų viekšniškių vardu dėkojo seniūnas Kornėlijus Kryžius. Žiūrovai palydėjo karštais plojimais, išreikšdami viltį, kad tai ne paskutinis susitikimas su nepaprastais šios mokyklos moksleiviais ir jų mokytojais.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode