Sprogimas

Mokėsi saugaus elgesio kelyje

Penktadienį Auksūdžio mokyklos-daugiafunkcio centro vaikai drauge su tėveliais, močiutėmis mokėsi saugaus elgesio kelyje drauge su VĮ Telšių regiono keliai darbuotojai.

Susitikimas buvo teatralizuotas, su dainomis ir įdomiu informatyviu pasakojimu. Apie saugumą kelyje kalbėjo saugaus eismo inžinierė Kristina Adomaitytė ir Telšių AVPK Mažeikių RPK VT ir EPP specialistas Remigijus Stonkus. Mūsų mažieji prisiminė saugaus elgesio taisykles, kaip pėstysis turi atrodyti kelyje tamsiu paros metu, kokie reikalavimai dviratininkui, ką sako šviesoforo švieselės, kodėl ant gatvių reikalingos zebro juostos.

Vaikai žaidė įvairius žaidimus, minė mįsles, tačiau visų įdomiausia buvo praktinė užduotis su dviratukais. Mažieji mokėsi, kaip reikia tinkamai apsirengti, saugiai važiuoti dviračiu kelyje, gatvėje, kada sustoti, kuria puse važiuoti.

Nelikome ir be dovanų: pareigūnai padovanojo saugaus elgesio kelyje žaidimą, atšvaitų, liemenių. Labai dėkojame pareigūnams ir tikime, kad ateityje susitiksime dar ne kartą, o gautas pamokas mūsų mažieji atsimins visam laikui.

Ingrida BRAZIULIENĖ

Direktorė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode