Parama dėkojame




Sprogimas

Nuoširdi šypsena – tikrojo žmogiškumo ženklas

Šypsotis žmogiška. Tačiau žmogiškasis faktorius kartais verčia... nesišypsoti. Jei trūksta danties (ar keleto), pradedama varžytis. Jei tai priekiniai dantys, nuolat nervinamasi: kad tik per daug neišsižiočiau, ką pasakys aplinkiniai ir pan. Ir nesvarbu, ar Jums 20, ar 70 metų, tokia būsena nesuteikia kasdienybei pilnatvės.

Dantų praradimas – ne tik įvaizdžio trūkumas

Į dantų praradimą žvelgiame ne tik kaip į socialinio įvaizdžio trūkumą. Ne mažiau skaudžiai reaguoja ir organizmas. Štai sveiki dantys nebeturi atramos ir krypsta prarasto danties pusėn, be danties šaknies nyksta žandikaulio kaulas. Gali tapti sunkiau kramtyti, susiduriama su virškinimo sistemos negalavimais. Nusprendžiama atsisakyti kai kurių patiekalų, ypač vengiama kietesnio maisto. Tuomet mityba tampa nepakankama, silpnėja žmogaus atsparumas ligoms, o kartu – ir dantų ėduoniui. Problemos supuola tarsi vienas po kito nutrūkstantys grandinėlės nareliai.

Kaip spręsti situaciją? Kaune veikiančios odontologijos klinikos „Angitia“ dantų gydytojai rekomenduoja nedelsti, mat odontologija ypač pažangi, dantų implantavimo naujovės – ne tik atitinka, bet ir pranokstanti lūkesčius.

Tai ir „Nobel Biocare“ – visuotinį pripažinimą pelnęs gamintojas iš Švedijos. Ir unikali „Trefoil“ sistema apatinio žandikaulio dantims atkurti ant 3 dantų implantų per vieną dieną už akivaizdžiai žemesnę kainą, nei atkurti viso žandikaulio dantis kitomis dantų implantavimo metodikomis. Ir „All–on–4“ principas, kai tiltas tvirtinamas ant 4 dantų implantų. Ir ilgieji skruostikauliniai dantų implantai „Zygoma“. O prireikus – ir žandikaulio kaulo priauginimas bei sinuso dugno pakėlimas.

Nėra padėties be geriausio odontologinio sprendimo

Posakį „Nėra padėties be išeities“ odontologai perfrazuoja: „Nėra padėties be geriausio odontologinio sprendimo.“

Tai sprendimas, teigiamai atsiliepiantis sveikatai ir grožiui. Juk sveikame kūne – sveika siela.

Graži šypsena – tikrų tikriausia žmogiškumo apraiška ir natūrali reakcija į pasaulį. 
Šią tiesą kuo puikiausiai patvirtina faktas, kad šypsosi ir naujagimiai. Miega ir šypsosi. Patys to nesuvokdami, pasąmoningai. Tad kam slėpti šypsnius suaugus?

Keletas sakinių apie tai, kuo paremta moderni dantų implantacija:
● metams bėgant, tobulinami net patys kokybiškiausi implantai, tad specialistai naudoja geriausias priemones;
● dantų atkūrimas labai universalus, galima atstatyti ir vieną dantį, ir visus;
● implantai (ypač keraminiai, sudėtyje neturintys metalo) pasižymi šimtaprocentine estetika (čia karaliauja „Nobel Biocare“ ir „Nobel Pearl“ vardas);
● derėtų pridėti, kad keraminiai dantų implantai maksimaliai draugiški Jūsų organizmui;
● procesas gana greitas ir orientuotas į paciento gerovę;
● tai garantija visam gyvenimui;
● jei kaulas taip sunykęs, kad nėra kur įsriegti implanto, specialistai reikiamą kaulo kiekį priaugina – taip sukuriamas tvirtas pagrindas.
Be abejo, pažangiausi metodai tarsi drugelis skleidžiasi savo darbui atsidavusių odontologų rankose.

Tai, kas iš tikro svarbu

Dantys svarbūs ir vaikystėje, kai nekantriai laukiama dantukų fėjos, ir senatvėje, kai istorijos apie dantukų fėją pasakojamos vaikaičiams. Nuoširdi šypsena yra tikrojo žmogiškumo ženklas. Ir nereikėtų pulti į neviltį, jei nutiko kas nors nemalonaus ir praradote dantį arba jis genda; žinoma, pastaruoju atveju patyrę odontologai pirmiausia stengiasi ne rauti, o gydyti. Taip dirba ir Jums padėti gali Kaune 25–erius metus veikiančios odontologijos klinikos UAB „Angitia“ specialistai. Mums svarbus kiekvienas šypsnis (neatsiejamas nuo puikios sveikatos būklės).

Bernardinai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode