Parama dėkojame




Sprogimas

Kvietimas dalyvauti mokymuose visuomenei!

VšĮ Kultūros paveldo akademija kartu su partneriu iš Norvegijos karalystės įgyvendina projektą:Lietuvos medinio kultūros paveldo aktualizavimas ir išsaugojimas bendradarbiaujant su Norvegijos kultūros paveldo specialistais ir pritaikant Norvegijos patirtį tvarkant Pavirvytės dvaro sodybos dvarininko namą (unikalus kodas Kultūros vertybių registre – 36246).

Projektas finansuojamas pagal Europos Ekonominės Erdvės finansinio mechanizmo 2009–2014 m. periodo Kultūros ir gamtos paveldo išsaugojimo ir atgaivinimo programą. Šio projekto tikslas – Lietuvos medinio kultūros paveldo aktualizavimas ir išsaugojimas bendradarbiaujant su Norvegijos kultūros paveldo specialistais ir pritaikant Norvegijos patirtį tvarkant vertingą Pavirvytės dvaro sodybos dvarininko namą (unikalus kodas Kultūros vertybių registre – 36246).

Viena iš projekto veiklų yra 3 dienų teorinis ir praktinis seminaras Pavirvytės dvaro sodybos dvarininko name (Pavirvytės g. 14, Pavirvytės k., Viekšnių sen., Mažeikių r.).

2015 m. spalio 7–9 dienomis kviečiame dalyvauti mokymuose visuomenei, kurie vyks Pavirvytės dvaro sodybos dvarininko name (Pavirvytės g. 14, Pavirvytės k., Viekšnių sen., Mažeikių r.).

Mokymų pradžia: 2015 m. spalio 7 d. 10 val.

Vieta: Pavirvytės dvaro sodybos dvarininko name (Pavirvytės g. 14, Pavirvytės k., Viekšnių sen., Mažeikių r.).

Mokymų metu turėsite galimybę išgirsti apie projektą, jo vykdymo eigą, susipažinti su kultūros paveldo objektų tvarkybos darbų finansavimo ir kompensavimo galimybėmis, suprasti daugiau apie kultūros paveldo apsaugos ištakas ir aktualijas bei kokie teisės aktai kultūros paveldo apsaugą reglamentuoja, sudalyvauti praktiniuose medinio paveldo užsiėmimuose bei paklausyti paskaitų apie medinę Lietuvos architektūrą.

Taip pat šių mokymų metu dalyvius konsultuos Kultūros paveldo departamento prie Kultūros ministerijos Telšių teritorinio padalinio vedėjas Antanas Eičas ir Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus viršininkas Arūnas Tilvikas, todėl registruojantis į mokymus dalyviai gali iš anksto pateikti klausimus.

MALONIAI KVIEČIAME VISUS NORINČIUS REGISTRUOTIS Į MOKYMUS!

 

Dalyviams suteikiame:

  • Maitinimą ir apgyvendinimą. Prašome informuoti iki 2015-10-05, ar bus reikalingas apgyvendinimas mokymų metu.
  • Priemones mokymams.

Organizatorių kontaktai registravimuisi į mokymus: tel.: +370 613 81889, el. pašto adresas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Projektą bendrai finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija pagal Europos ekonominės erdvės finansinį mechanizmą ir Lietuvos Respublika.

Mokymų vieta – Pavirvytės dvaro sodyba, Pavirvytės g. 14, Pavirvytės k., Viekšnių sen., Mažeikių r.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode