Parama dėkojame




Sprogimas

„Vasaros spalvų paletė“ Šerkšnėnuose

      Šeštadienio pavakarę Šerkšnėnuose suskambo muzika, keliais ir takeliais į stadioną, kur vyko tradicinė vasaros šventė „Vasaros spalvų paletė“, traukė šerkšnėniškiai ir kiti seniūnijos gyventojai bei svečiai. Susirinkusieji klausėsi koncerto, sulaukė saldainių „lietaus“, sutiko ant motociklų atskriejusius baikerius. Linksminosi vasaros gegužinėje ir džiaugėsi fejerverkais.

Koncertavo saviveiklininkai

      Šventę pradėjo Šerkšnėnų kultūros centro darbuotojų ansamblis. Netrukus po jų scenoje pasirodė gitaristų ansamblis iš Žemalės, skambiomis melodijomis ir dainomis kūręs šventinę nuotaiką.

      Po gitaristų pasirodymo šventės dalyvius pasveikino Seimo narės, švietimo ir mokslo ministrės Audronės Pitrėnienės padėjėja, įteikusi Šerkšnėnų bibliotekai knygų ir keletą lauknešėlių su mokyklinėmis prekėmis vaikams, kuriems labiausiai jų reikia.

      Ypatingo dėmesio sulaukė saldainių „lietus“, kurį iš dangaus paleido lėktuvas.

      Vėliau susirinkusiesiems dainavo Plinkšių moterų ansamblis „Svaja“ ir viešnios iš Daukšių kultūros namų, savo ansamblį pavadinusios tuo pačiu „Svajos“ vardu. Koncertavo Užlieknės kultūros namų liaudiškos muzikos kapela „Glousnis“. Šventės dalyvius džiugino šokių grupės „Pajudam“ šokėjos, padovanojusios ne vieną šokį. Pasirodė Šerkšnėnų parodijų teatras „Raudona rožė“.Žiūrovai išvydo ir ypatingą rėmėjų dovaną – „čigonų“ poros šokį. Koncertą vainikavo grupės „Rondo“ pasirodymas.

Apdovanojo greičiausius ir geriausius

      Koncertų pertraukų metu apdovanoti tradicinio bėgimo aplink Šerkšnėnus, skirto Mindaugo karūnavimo – Valstybės – dienai, nugalėtojai. Jiems prizus įteikė Savivaldybės Kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistas Petras Norvilas ir renginio organizatorė Salomėja Macijauskienė.

Taip pat įteiktos nominacijos gražiausių sodybų šeimininkams. Jas įteikė Šerkšnėnų seniūnijos seniūnas Alfonsas Šakauskas, pasveikinęs susirinkusiuosius ir palinkėjęs geros nuotaikos ir gražios šventės. Nominacija „Poikos vėinkėimis 2015“ atiteko Jolantai ir Valdui Jonaičiams iš Rupėkių k., „Medė i akmėnėis draugystė 2015“ – Eugenijai ir Tomui Ulskiams iš Žemalės k., „Dėdeliausi pažanga 2015“ – Sandrai ir Rimantui Jučinskams iš Rubikų k., „Stilegiškiausė suodyba 2015“ – Nijolei ir Vidmantui Liegaudams iš Šerkšnėnų k., „Čė ta je suodyba 2015“ – Violetai ir Sauliui Giedraičiams iš Šerkšnėnų k., „Gal būtė i tuoki suodyba 2015“ – Aldonai ir Kostui Rimkams iš Rubikų k., „Vo če kituoki suodyba 2015“ – Violetai ir Algimantui Stancevičiams iš Šerkšnėnų k., „Išradingiausi suodyba 2015“ – Rūtai Macijauskienei iš Šerkšnėnų k., „Dailiausi suodyba 2015“ – Ritai ir Henrikui Barauskiams iš Šerkšnėnų k., „Puikiuos suodybas gaspadore 2015“ – Aronai ir Jonui Giačams iš Plinkšių k. „Gražiausia sodybų sodyba 2015“ pripažinta Almos ir Raimondo Butkų iš Račių k. sodyba.

Šerkšnėnų seniūnaitė Valerija Norvaišienė įteikė dovaną seniūnui ir Šerkšnėnų kultūros centro direktoriui Vaidučiui Visockui, dėkodama už šventės organizavimą, bei padėkos raštais apdovanojo bendruomenės narius, labiausiai prisidėjusius rengiant šventę.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode