Sprogimas

Įstatymai lygūs visiems – už automobilio vairo sulaikytas girtas pareigūnas

Vasario 6 d., apie 11.09 val., į Bendrojo pagalbos centro telefoną paskambinęs vyras papasakojo apie Kelmėje pastebėtą galimai neblaivaus vyro vairuojamą automobilį. Pranešėjui važiuojant paskui „Renault Megane Scenic“, su juo pokalbį tęsė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai.

     Palaikant ryšį su pranešėju, Kelmėje dirbančiam ekipažui buvo informuojama apie galimo pažeidėjo judėjimo kryptį. Patruliavusiems pareigūnams pastebėjus nurodytą automobilį, 11.13 val. jis sustabdytas Kelmės mieste, Raseinių g. Paaiškėjo, kad už jo vairo sėdėjo ne tarnybos metu neuniformuotas 38 metų Telšių apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus areštinės vyriausiasis postinis V. Š, kuriam nustatytas 2,27 promilės girtumas. Nuo tolesnio vairavimo vyras nušalintas, jo atžvilgiu surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal LR ATPK 126 str. 4 d.

       Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Remigijus Rudminas pabrėžia, kad visi pažeidėjai keliuose – lygūs, todėl kiekvienas asmeniškai atsako įstatymų nustatyta tvarka. Ne išimtis – ir šis neblaivus kolega, kurio žeminantys pareigūno vardą veiksmai – netoleruotini.

       Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode