Sprogimas

Vilniuje degė putplastis ir angaras

Pirmadienio popietę Vilniuje gausios ugniagesių pajėgos gesino užsiliepsnojusį putplastį ir šalia jo esančio angaro stogą.

13.58 val. Žalgirio gatvėje kilusį gaisrą 14.49 val. pavyko suvaldyti – paskelbta lokalizacija, BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė. Šiuo metu toliau vykdomi ardymo ir kiti darbai. PAGD duomenimis, pirmiausia pranešta, kad užsidegė putų polistirolas maždaug 10-ies kvadratinių metrų plote teritorijoje prie autoserviso.

Atvykę ugniagesiai nustatė, jog taip pat dega angaro stogas.

„Buvo pasitelkta papildomų ugniagesių pajėgų gaisrui suvaldyti. Iš viso gaisrą gesino ugniagesiai su penkiomis automobilinėmis cisternomis, vandenvežės automobilis, taip pat štabo automobilis gaisro gesinimo organizavimui buvo išvykęs“, – sakė E. Zdanevičienė.

Nėra duomenų, kad per gaisrą būtų nukentėję žmonės.

Vaistininkai, reaguodami į šį gaisrą, įspėjo gyventojus vengti būti gryname ore, kol galimos susidariusios taršos nenuplaus lietus.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode