Parama dėkojame




Sprogimas

Eismo įvykius sukėlė neatidūs vairuotojai

      Praėjusią savaitę daugiausia eismo įvykių užregistruota dėl nepasirinkto saugaus greičio ar neatsargaus lenkimo. Vieną avariją sukėlė automobilį vairavęs nepilnametis. Nukentėjo staiga į kelią išbėgę laukiniai gyvūnai. Du vairuotojai pasišalino iš įvykio vietos nepranešę policijai ir palikę savo automobilius.

Pasišalino iš įvykio vietos

      Sausio 18 d. 13.43 val. Sedoje, ties Ežero g. 13 namu, vairuotojas, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“ su vasarinėmis padangomis esant apsnigtai slidžiai kelio dangai, nuokalnėje, kelio vingyje į kairę, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į dešinę ir atsitrenkė į pakelėje augantį medį. Vairuotojas, palikęs automobilį, iš eismo įvykio vietos pasišalino.

 

      Sekmadienį, 09.34 val., Krucių k., Krucių g., nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Chrysler 300M“, žiedinėje sankryžoje nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir apgadino du kelio ženklus. Vairuotojas taip pat paliko automobilį ir iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Apgadino automobilius

      Pirmadienį, 16.49 val., ties Ventos g. 9 vairuotojas A. G., vairuodamas tarnybinį automobilį „Mitsubishi Pajero Sport“, nepaliko saugaus atstumo iš galo ir kliudė kitą transporto priemonę bei ją apgadino.

      Penktadienį, 14.46 val., Viekšnių–Laisvės g. sankryžoje vairuotojas, vairuodamas automobilį dviejų eismo juostų ta pačia kryptimi pirmąja eismo juosta, nepaliko saugaus tarpo iš šono, kliudė antrąja eismo juosta važiuojantį automobilį „Mazda 6“, vairuojamą L. P., ir iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai ir neužpildęs eismo įvykio deklaracijos.

Susidūrė lenkdamas

      Antradienį, 12.33 val., Gamyklos–Gedimino g. sankryžoje vairuotojas D. M., vairuodamas automobilį „VW Golf“, nereguliuojamoje sankryžoje lenkė ta pačia kryptimi pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Fiat Ducato“, vairuojamą S. T., ir su juo susidūrė. Po susidūrimo nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į apšvietimo stulpą bei medį. Apgadinti abu automobiliai bei apšvietimo stulpas, nulaužtas medis.

Vairavo nepilnametis

      Penktadienį, 18.17 val., Viekšniuose, ties Dariaus ir Girėno g. 1A, nepilnametis vairuotojas D. B., neįgijęs teisės vairuoti, vairuodamas automobilį „Ford Mondeo“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kitą stovintį automobilį „Opel Vectra“. Iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Partrenkė stirnas

      Sausio 21 d. 18.04 val. kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė vairuotojas G. J., vairuodamas automobilį BMW 530, nutrenkė iš kairės pusės į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis. Kelio ruože ženklo „Laukiniai žvėrys“ nėra.

      Sausio 23 d. 22.51 val. kelio Bugeniai–Pikeliai 6-ajame kilometre nepastebėjo iš dešinės pusės staiga išbėgusios stirnos ir ją partrenkė automobilio „Audi A4“ vairuotojas N. B. Apgadintas automobilis, stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode