Parama dėkojame




Sprogimas

Avarijoje Plungės rajone žuvo dvi moterys

Per avariją Plungės rajone susidūrus trims transporto priemonėms, dvi moterys žuvo, avariją sukėlusiame automobilyje vyko, įtariama neblaivūs, penki vyriškiai, iš kurių du iš įvykio vietos buvo pasišalinę. Tačiau sekmadienį patys atvyko į policijos komisariatą ir prisipažino kartu važiavę. Dar aiškinamasi, kas vairavo automobilį.   

Policija pranešė, kad šeštadienį, 22 val. 40 min. Berenių kaime, kelyje Mažeikiai-Plungė-Tauragė 51-ame km įvyko avarija.

Automobilis „Mercedes Benz S320“, kurį  vairavęs asmuo dar nustatinėjamas, lenkdamas dešine puse automobilį „Toyota Auris“ vairuojamą moters, gimusios 1970 metais, atsitrenkė į jo galinę dalį.

Automobilis, nuo smūgio išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania“, kurį vairavo vyras, gimęs 1970 metais.

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu „Toyota Auris“ vykę du žmonės.

Policija patikslino, kad žuvo vairuotoja ir kartu važiavusi moteris, kurios gimimo metai tikslinami, o ne vyras, kaip teigta anksčiau. 

Sužalotas automobilio „Scanija“ vairuotojas, kuris dėl abiejų kojų sumušimų, gydomas ambulatoriškai. 

Automobiliu „Mercedes Benz S320“ vyko penki asmenys, du iš jų buvo sulaikyti įvykio vietoje. 

Vienam, gimusiam 1990 metais, nustatytas 1,78 promilės neblaivumas ir kitam, gimusia 1993 metais, – 2,76 promilės.

Kiti trys asmenys iš įvykio vietos buvo pasišalinę.

Sekmadienį į Plungės policijos komisariatą atvyko trys galimai automobiliu „Mercedes Benz S320“ vykę vyrai, kurie vakar pasišalino iš eismo įvykio vietos. Jie apklausiami.  

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Autoriai: Sniegė Balčiūnaitė, Vaidotas Beniušis

Vilnius, rugpjūčio 2 d. (BNS).

BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode