Parama dėkojame




Sprogimas

Gruodžio pradžioje – daug sužeistųjų

      Praėjusią savaitę rajono keliuose užregistruoti trys eismo įvykiai, kuriuose sužeisti 7 žmonės. Du vairuotojai pasišalino iš eismo įvykio vietos nepranešę policijai. Nepasirinkęs saugaus greičio nuvažiavo nuo kelio. Sulaužytas geležinkelio pervažos pakeliamais užtvaras. Vieną avariją sukėlė neblaivus vairuotojas.

 

Pasišalino iš įvykio vietos

Lapkričio 30 d. 14.50 val. Gamyklos–Ventos g. sankryžoje nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą transporto priemonę, sukdamas sankryžoje į dešinę, nepaliko saugaus atstumo iš šono ir atsitrenkė į kelio ženklus. Juos apgadinęs, iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

      Gruodžio 1 d. 6.11 val. kelyje Telšiai–Seda vairuotojas, vairuodamas sunkvežimį su puspriekabe ir lenkdamas kitą sunkvežimį MAZ, vairuojamą G. B., nepaliko saugaus atstumo iš šono ir kliudė jį. Iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Sužeisti žmonės

      Gruodžio 1 d. 12.22 val. kelio Užlieknė–Viekšniai 4-ajame kilometre vairuotojas A. F., vairuodamas automobilį „Audi 80 Avant“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Audi 80“, vairuojamu A. B. Įvykio metu sužaloti „Audi“ vairuotojas A. B. ir keleivė I. B. Abu nukentėjusieji pristatyti į Mažeikių ligoninę.

      Penktadienį, 16.46 val., Sedos–Pavenčių g. sankryžoje vairuotoja I. Č., vairuodama automobilį „Chrysler 300M“ tamsiuoju paros metu nereguliuojamoje sankryžoje ir važiuodama iš šalutinės gatvės į pagrindinę, nepraleido pagrindine gatve tiesiai važiuojančio automobilio „VW Sharan“, vairuojamo V. B., ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai ir pirmojo automobilio keleivė M. D. Visi nukentėjusieji pristatyti į ligoninę ir po apžiūros išleisti gydytis ambulatoriškai.

Šeštadienį, apie 14.58 val., kelio Tirkšliai–Anulynai 21-ajame kilometre, vairuotoja D. S., gim. 1969 m., vairuodama automobilį „Audi A6“, sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Passat“, vairuojamo vairuotojo S. D., gim. 1988 m. Eismo įvykio metu sužalotas „Audi A6“ automobilyje važiavęs keleivis J. Z., gim. 1967 m. Jam Mažeikių ligoninėje nustatyti šonkaulių lūžimai, jis paguldytas į Traumatologijos skyrių. Vairuotojui S. D. nustatytas kaklo raiščių patempimas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Nuvažiavo nuo kelio

      Gruodžio 1 d. 15.07 val. Kurmaičių k., Geležinio tilto g., vairuotojas A. L., vairuodamas automobilį „Lexus IS250“, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio. Apgadintas automobilis.

Sulaužė užtvarą

      Gruodžio 3 d. 13.24 val. Laisvės–M. Daukšos g. geležinkelio pervažoje vairuotojas M. B., vairuodamas audomobilį „Audi A6 Avant“ ir važiuodamas per geležinkelio pervažą šviečiant raudonam šviesoforo signalui, atsitrenkė į besileidžiantį geležinkelio pervažoje esantį reguliuojamą pakeliamą užtvarą, jį nulaužė ir pasišalino iš įvykio vietos nepranešęs policijai. Apgadintas pakeliamasis užtvaras.

Vairavo neblaivus

      Tą pačią dieną, apie 18 val., ties Gamyklos g. 15 namu vairuotojas A. I., vairuodamas automobilį „Ford Focus“ būdamas neblaivus, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis 2,31 promilės, nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Toyota Corolla“, vairuojamą J. R. Apgadinti abu automobiliai.

Partrenkė stirną

      Sekmadienį, 08.40 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 9-ajame kilometre vairuotojas A. V., vairuodamas automobilį „VW Sharan“ partrenkė staiga į kelio važiuojamąją dalį iš kairės pusės išbėgusią stirną. Stirna nugaišo, apgadintas automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode