Parama dėkojame




Mušė miegančią žmoną

  Šią savaitę rajone rajone užfiksuota smurto atvejų, grasinimų nužudyti. Sukčiai tęsia savo veiklą. Vagys pasisavino pinigus ir įvairius daiktus. Apgadintas svetimas turtas.

Rastas negyvas

Lapkričio 18 d., apie 06.30 val., Ventos g. bute rastas vyriškio, gim. 1986 m., lavonas su stranguliacine vaga ant kaklo.

Sukėlė skausmą

Lapkričio 13 d., apie 23.30 val., Vasario 16-osios g. bute, miegamojo kambaryje, vyriškis, gim. 1929 m., miegančiai žmonai daiktu sudavė smūgius į dešinės rankos petį bei žąsto sritį. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Vyras, gim. 1977 m., sistemingai baugina savo žmoną, gim. 1985 m., nuolat grasina susidoroti, nužudyti, papjauti. Anksčiau yra naudojęs fizinį smurtą. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Nevykdė teismo sprendimo

Antradienį, 14.50 val., moteris, gim. 1964 m., nesilaikė Mažeikių rajono apylinkės teismo nutarties, kuriuo buvo įpareigota laikinai išsikelti iš gyvenamosios vietos Algirdo g., nesiartinti prie smurtą galimai patyrusios mamos, nebendrauti ir neieškoti ryšių su ja.

Pateko į sukčių pinkles

Moteris internetiniame puslapyje www.skelbiu.lt rado skelbimą apie parduodamą mobiliojo ryšio telefoną, už kurį į vyriškio nurodytą banko sąskaitą pervedė 210 eurų, tačiau telefono niekas neatsiuntė, nurodytas telefonas išjungtas. Padaryta 210 eurų žala.

Apgadintas automobilis

Lapkričio 6 d. Respublikos g. rastas apgadintas automobilis „VW Passat“, kuriam aštriu daiktu nubrėžtas dešinės pusės šonas. Padaryta 146,39 euro turtinė žala.

Vogė pinigus ir daiktus

Laikotarpiu nuo lapkričio 6 d. 19.00 val. iki lapkričio 8 d. 16.30 val. Sudintų k., iš neužrakinto vilkiko MAN, priklausančio UAB „Tomega“, pagrobta 400 litrų dyzelinio kuro, sunkvežimio vairuotojo asmeniniai daiktai. Padaryta 526 eurų turtinė žala.

Lapkričio 17 d., tarp14 val. ir 15 val., iš galimai neužrakintos spintelės, esančios Tirkšliuose, sporto klube „Sporto studija“ patalpose, pagrobtas telefonas. Iš viso padaryta 435,25 euro turtinė žala.

Rugpjūčio 3 d., apie 10.00 val., iš UAB „Dialimeda“ patalpų J. Basanavičiaus g. vyriškis, gim. 1980 m., pagrobė pareiškėjos piniginę, kurioje buvo asmens dokumentai ir 300 eurų grynųjų pinigų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode