Sprogimas

Liepsnojo nebaigta statyti ferma

      Praėjusią savaitę rajone kilo du gaisrai, kurių metu degė pastatai: nebaigta statyti ferma ir individualus gyvenamasis namas.

Degė šiaudų rulonai

      Lapkričio 2 d. 10.38 val. gautas pranešimas, jog Šerkšnėnų seniūnijoje, Mažaičių kaime, Girios gatvėje 62, dega mūrinė nebaigtos statybos gyvulių ferma. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, fermos viduje atvira liepsna degė šiaudai. Pastato stogas dengtas gelžbetoninėmis plokštėmis. Abu pastato galai užkrauti šiaudų rulonais (po 200 vnt.). Vienoje pastato pusėje užsidegė šiaudų rulonai ir liepsna persimetė į pastato vidų. Gaisro metu sudegė ir sulieta apie 200 šiaudų rulonų. Pastato viduje, 300 kv. m plote, aprūko ir nuo karščio deformavosi gelžbetoninės konstrukcijos.

Gaisras kilo katilinėje

Kitos dienos pavakarę, apie 18.20 val., gaisras kilo Reivyčių sen., Buknaičių k., Kaštonų g. 8, esančiame individualiame 1-no aukšto su mansarda mūriniame gyvenamajame name. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams pro langus veržėsi atvira ugnis. Ugnis užsiliepsnojo katilinėje, kurioje išdegė 5 kv. m medinių lubų ir 8 kv. m vonios kambario lubų. Aprūko visos sienos ir lubos mansardoje, išdužo trys langai. Mansardoje buvo vykdomi remonto darbai, nuardytos grindys ir išimti spaliai. 1-ajame aukšte apdegė koridoriaus sienos ir lubos. Išdužo du langai, aprūko ir apdegė virtuvės sienos ir lubos.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode