Parama dėkojame




Vagys pasisavino darbo įrankius

 Šią savaitę rajone ypač siautėjo vagys, pagrobę ne tik maišelį su pirkiniais, bet ir apšvarinę įmonės garažą. Smurtavo sugyventiniai. Neteisėtai pasinaudota elektroninės bankininkystės kodais.

Pastūmė sugyventinę

Lapkričio 3 d., apie 13.30 val., Viekšnių mstl., Akmenės g., neblaivus vyras, gim. 1967 m. (nustatytas 1,60 promilės girtumas), konflikto metu pastūmė neblaivią sugyventinę, gim. 1966 m. (nustatytas 1,84 promilės girtumas), į spintą. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Pasinaudojo kodais

Vasario 10 d., pasinaudojus pareiškėjo, gim. 1972 m., elektroninės bankininkystės kodais, neteisėtai paimtas greitasis kreditas ir į pareiškėjo sąskaitą pervesta 400 eurų, vėliau pinigai pervesti į buvusios sutuoktinės sąskaitą.

Apšvarino garažą

Laikotarpyje nuo spalio 30 d., apie 18.00 val., iki lapkričio 2 d., apie 06.00 val., išdaužus plastikinio lango paketą, patekta į UAB „Žemaitijos agroprekyba“ garažą Algirdo g. ir pavogti 6 benzininiai trimeriai, 4 benzininiai pjūklai, benzininis vandens siurblys, benzininis grąžtas. Padaryta žala tikslinama. Signalizacija įrengta, turtas draustas.

Spalio 25 d., apie 10 val., prie Ventos g. 75 namo iš moters, gim. 1978 m., atviros vagystės būdu viešoje vietoje vyras, gim. 1971 m., pagrobė maišelį su jame buvusiais pirkiniais. Žala – 15 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode