Sprogimas

Šaudė nenustatytu ginklu

 Praėjusios savaitės pabaigoje rajone smurtauta šeimose. Šaudyta iš nenustatyto ginklo. Vagys savinosi metalą, suvirinimo aparatų bei metalo apdirbimo įrangą. Pagrobtas automobilis. Kitas automobilis apšvarintas.    

Šovė į pilvą

Spalio 31 d., apie 19 val., Viekšniuose, Tilto g., netoli parduotuvės „Grūstė“, kilus žodiniam konfliktui tarp dviejų jaunuolių, vienas jų, gim. 1990 m., iš nenustatyto ginklo du kartus šovė kitam vyriškiui, gim. 1983 m., į pilvo sritį bei išdaužė automobilio priekinį kairės pusės šoninį langą.

Smurtavo neblaivūs                                                                                                                   

Spalio 30 d., apie 05.00 val., Gamyklos g. bute neblaivus vaikinas, gim. 1993 m. (nustatytas 0,70 promilės girtumas), konflikto metu neblaiviai sugyventinei, gim. 1995 m. (nustatytas 1,23 promilės girtumas), sudavė ne mažiau dviejų smūgių kumščiu į galvą bei sugriebęs rankomis už kaklo ją smaugė. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Šeštadienio naktį, apie 01.21 val., Krakių k., sodininkų bendrijoje „Pušynas“, neblaivus vyras, gim. 1980 m. (nustatytas 2,46 promilės girtumas), konflikto metu trenkė neblaiviai žmonai, gim. 1975 m. (nustatytas 1,65 promilės girtumas), arbatinuku per nugarą. Įtariamasis taip pat patalpintas į areštinę.

Vogė viską

Laikotarpiu nuo spalio 26 d., apie 13.00 val. iki spalio 30 d., apie 15.00 val., UAB „Tolmeta“ teritorijoje Montuotojų g. 20, išpjaunant skylę metaliniame konteineryje, pagrobtas metalas. Teritorija saugoma, signalizacija įvesta. Padarytas nuostolis tikslinamas.

Spalio 30 d., apie 19.16 val., įstūmus pakeliamus sandėlio vartus, įsibrauta į UAB „Serpantinas“ suvirinimo, metalo apdirbimo įrangos ir medžiagų parduotuvę Naujojoje g.1 ir pagrobta įvairi suvirinimo aparatų ir metalo apdirbimo įranga. Turtinė žala tikslinama.

Tą pačią dieną, 22.31 val., iš UAB „Mažeikių komunalinis ūkis“ teritorijos Kęstučio g. 15 pagrobtas krovininis automobilis „Mercedes Benz Spriter“, priklausantis UAB „Mažeikių komunalinis ūkis“. Automobilis rastas Žagarėlės gatvėje.

Laikotarpiu nuo spalio 30 d. 08.00 val. iki spalio 31 d., apie 16.30 val., Sedoje, Piliakalnio g., išdaužus automobilio „Audi A4“ durelių stiklą, patekta į automobilį ir pagrobta navigacija, automagnetola, akumuliatorius, keturios padangos su diskais bei išlaužus duris patekta į šalia esančią malkinę ir pagrobtas vandens siurblys, vejapjovė, generatorius. Padaryta 1 730 eurų turtinė žala.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode