Sprogimas

Užmušė šunį

Praėjusios savaitės pabaigoje rajone smurtauta ne tik prieš žmones, bet ir prieš gyvūnus. Eismo įvykyje nukentėjo pėsčiasis. Sukčiai neteisėtai pasinaudojo banko ir SIM kortelėmis. Nuniokotas automobilis.

Nukentėjo žmona

Spalio 16 d., apie 21.29 val., Viekšniuose neblaivus vyras, gim. 1965 m. (nustatytas 1,58 promilės girtumas), konflikto metu neblaivią žmoną, gim. 1970 m. (nustatytas 1,38 promilės girtumas), tampė už plaukų, pastūmė, ši, praradusi pusiausvyrą, kakta trenkėsi į sieną. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Šeštadienį, apie 23.45 val., nežinomas asmuo Beržų tako sodybos kieme užmušė voljere buvusį mišrios veislės šunį.

Reikalavo pinigų

Penktadienį, apie 10 val., Tirkšlių g. name ikiteisminio tyrimo nenustatytas asmuo savavaldžiavo, panaudodamas fizinę prievartą, iš pareiškėjo, gim. 1979 m., pareikalavo grąžinti 50 eurų, kuriuos jam davė jo motina. Šiam nesutikus grąžinti pinigų, buvo mušamas rankomis ir kojomis ir smurtautojui davė nenustatytą kiekį grynųjų pinigų.

Sužeidė pėsčiąjį

Penktadienį, apie 11.00 val., Viekšnių miestelyje, Tilto gatvėje, vyriškis, gimęs 1983 m., vairuodamas atbuline eiga krovininį automobilį „Renault Master“, kliudė pėsčiąjį, gim. 1942 m., kuris gydomas VšĮ Mažeikių ligoninėje.

Pasinaudojo kortele

Spalio 15 d., apie 16 val., Laisvės g. esančioje parduotuvėje „Gausa“ iš pareiškėjos rankinės neaiškiomis aplinkybėmis dingo piniginė, kurioje buvo banko kortelė. Po 10 min. ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo, pasinaudojęs šia banko kortele, iš bankomato išėmė 200 eurų.

Laikotarpiu nuo 2015 m. vasario mėn. iki rugpjūčio mėn. nenustatytas asmuo neteisėtai pasinaudojo UAB GRIFS AG priklausančia SIM kortele, padarydamas bendrovei 1 447,98 eurų materialinę žalą.

Apvogė automobilį

Spalio 13 d., apie 08.00 val., pastebėta, kad Voverių k. nuo automobilio „Volvo S60“ pagrobtas vienas kairės pusės rūko žibintas, apgadintas dešinės pusės rūko žibintas bei sugadintas ir pagrobtas kairės pusės žibintų plovimo dangtelis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode