Parama dėkojame




Sprogimas

Apgadino užtvarą, kelio ženklą ir automobilius

     Praėjusią savaitę rajone užfiksuoti eismo įvykiai, kuriuose dėl vairuotojų neatidumo apgadinti automobiliai, kelio ženklas ir geležinkelio pakeliamasis užtvaras. Vengdami atsakomybės, vairuotojai pasišalino iš įvykio vietos nepranešę policijai ir neužpildę eismo įvykio deklaracijos. Taip pat kelyje partrenktos stirnos.

Nesuvaldė automobilio

      Spalio 5 d. 11.09 val. Viekšnių geležinkelio pervažoje, Vytauto–Laisvės g. sankryžoje, K. K., vairuodamas automobilį „Audi 80“ reguliuojamoje geležinkelio pervažoje, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į pakeliamąjį užtvarą.

      Tą pačią dieną, 12.53 val., Viekšniuose, Dariaus ir Girėno ir Vytauto g. sankryžoje, nenustatytos markės automobilis, vairuojamas nenustatyto asmens, atsitrenkė į kelio ženklą ir, jį apgadinęs, iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Susidūrė persirikiuodamas

      Spalio 6 d.15.37 val. Žemaitijos g., ties 38 pastatu, V. V., vairuodamas automobilį „Audi A4 Avant“, persirikiuodamas iš antros eismo juostos į pirmąją, nepraleido pirmąja juosta ta pačia kryptimi važiuojančio automobilio „Mercedes Benz EZ 70“, vairuojamo S. C., ir su juo susidūrė.

Pasišalino nepranešę

      Antradienį,17.29 val., ties Ventos g. 49 automobilio „Renault Espace“ vairuotoja A. T., važiuodama atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iš šono, kliudė stovintį automobilį „Mazda Xedos 6“, priklausantį R. M., ir iš įvykio vietos pasišalino, nepranešusi policijai ir neužpildžiusi eismo įvykio deklaracijos.

      Sekmadienį, 16.19 val., Naujakurių g.–Sodų kelio sankryžoje nežinomas automobilio „Fiat Coupe“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio į kairę pusę. Apgadintas automobilis ir kelio šlaitas. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Partrenkė stirnas

      Spalio 8 d. 21.02 val. kelio Ežerė–Mažeikiai 4-ajame kilometre vairuotojas P. L., vairuodamas automobilį „Renault Megane“, partrenkė staiga į kelią iš dešinės pusės išbėgusią stirną. Žvėris nugaišo.

      Penktadienį, 21.17 val., kelio Mažeikiai–Skuodas 11-ajame kilometre vairuotojas D. K., vairuodamas automobilį „Peugeot 206“ tamsiuoju paros metu, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis ir mirtinai traumuotas žvėris. Šiame kelio ruože yra įspėjamasis kelio ženklas „Laukiniai žvėris“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode