Parama dėkojame




Sprogimas

Nukentėjo pėsčioji

      Praėjusią savaitę rajone užregistruoti keturi eismo įvykiai. Dėl neatsargaus elgesio sužeista moteris. Apgadintas šviesoforas ir automobiliai. Partrenkta stirna.

Atsitrenkė į priekabą

      Rugsėjo 27 d. 15.40 val. ties Sedos g. 37 pėsčioji D. B., prieš pradėdama eiti, neįsitikino, kad tai daryti saugu, atsitrenkė į automobilio „Škoda Octavia“, vairuojamo S. M., tempiamą priekabą, nugriuvo ir susižalojo. Nukentėjusioji pristatyta į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Kliudė šviesoforą

      Rugsėjo 28 d. 10.20 val. Gamyklos–Ventos g. sankryžoje vairuotojas V. V., vairuodamas sunkvežimį „Volvo FH12.420“ su priekaba ir sankryžoje sukdamas į dešinę, nepaliko saugaus atstumo iš dešinės ir su priekaba kliudė šviesoforą bei jį apgadino.

Pasišalino nepranešęs policijai

      Trečiadienį, 07.28 val., ties Žemaitijos g. 14 namu nežinomo automobilio vairuotojas nepaliko saugaus atstumo iš šono, kliudė stovintį automobilį „Renault Megane“, vairuojamą N. K., jį apgadino ir iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Traumavo stirną

      Sekmadienį, 07.11 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 50-ajame kilometre automobilio „Ford Fiesta“ vairuotojas V. G., vairuodamas automobilį, partrenkė staiga iš dešinės pusės į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis, traumuotas žvėris.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode