Parama dėkojame




Nukentėjo žmonės

      Praėjusią savaitę eismo įvykiuose sužeisti trys žmonės. Eismo įvykiai įvyko dėl nepasirinkto saugaus greičio ir atstumo bei vairuotojų neapdairumo. Vienas vairuotojas vairavo neblaivus ir neįgijęs teisės vairuoti.

Sužeisti keleiviai ir vairuotojas

      Rugsėjo 23 d. 19.30 val. kelio Anulynai–Tirkšliai 26-ajame km vairuotojas J. L., vairuodamas automobilį „Toyota Corolla“, nepasirinko saugaus greičio bei atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiuojantį bei į dešinę sukantį automobilį „VW Passat“, vairuojamą D. B. Sužeisti abiejų automobilių keleiviai, kurie pristatyti į VšĮ Mažeikių ligoninę.

 

      Tą pačią dieną, 20.50 val., ties Žemaitijos g. 20 pastatu vairuotojas E. Š., vairuodamas automobilį „Audi A4“ ir sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Golf“, vairuojamo R. Č., ir su juo susidūrė. Susižeidė automobilio „Audi A4“ vairuotojas E. Š., jis pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Neįsitikino saugumu

      Rugsėjo 22 d. 18.06 val. ties Pavenčių g. 6 nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį, nepasirinko saugaus atstumo iš galo ir kliudė priekyje stovėjusį automobilį „Audi 80“, vairuojamą A. R., ir iš įvykio vietos pasišalino.

      Ketvirtadienį, 12.32 val. ties Žemaitijos g. 38 pastatu vairuotojas M. J. (gim. 1963 m.), vairuodamas automobilį „Renault Trafic“, važiuodamas antrąja eismo juosta, sukdamas į dešinę, neįsitikino, jog tai daryti saugu, ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi pirmąja eismo juosta važiavusį automobilį BMW 530, vairuojamą M. B., gim. 1979 m. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai.

      Sekmadienį, 4.55 val., kelio Anulynai–Tirkšliai 21-ajame km nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Opel Omega“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu automobilis sudegė, vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Vairavo neblaivus

      Šeštadienį, 14.20 val., Žibikų k., Pušyno–Žibikėlių g. sankryžoje, automobilio „VW Golf“ vairuotojas A. D., vairuodamas būdamas neblaivus ir neįgijęs teisės vairuoti, įvažiuodamas į sankryžą iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Passat“, vairuojamo I. J., ir su juo susidūrė. Apgadinti automobiliai ir kelio ženklas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode