Sprogimas

Smurtavo bokalu

Šią savaitę rajone nuo kumščių ir spyrių nukentėjo ne tik žmonės, bet ir automobilis. Vagys įsisuko į svetimus namus.

Apgadino transporto priemonę

Rugsėjo 5 d., apie 13.00 val., prie Sodų g. 9 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, viešoje vietoje, nepažįstamas asmuo, trenkdamas ranka ir spirdamas, apgadino moteriai, gim.1976 m., priklausantį automobilį „Audi 100“. Padaryta 100 eurų turtinė žala.

 

Trenkė bokalu

Pirmadienį, apie 20.15 val., Draugystės g. bute buvęs sutuoktinis smurtavo prieš buvusią žmoną, suduodamas kelis smūgius kumščiu į galvą. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Kiek vėliau, apie 23.14 val., Žemaitijos g., bare „Synet“, sugyventinis, gim. 1981 m., konflikto metu alaus bokalu trenkė sugyventinei, gim. 1980 m., jai nukritus ant žemės, spyrė ir rankomis sudavė į įvairias kūno vietas. Įtariamasis taip pat atsidūrė areštinėje.

Pavogė pinigus

Rugsėjo 21 d., apie 10.00 val., Tulnikių k., iš kambaryje esančios spintelės, pavogta 100 eurų grynųjų pinigų, nešiojamoji garso kolonėlė bei atminties kortelė. Padaryta 127 eurų žala. Turtas nedraustas.

Tos pačios dienos vakare, apie 19.30 val., Nausodės k., iš gyvenamojo namo patalpų, pavogta 50 eurų kupiūra, iš garažo – sportinis dviratis, kurio vertė 50 eurų. Įtariamasis, gim. 1991 m., patalpintas į areštinę.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode