Sprogimas

Nukentėjo neblaivus vairuotojas ir keleivis

    Praėjusią savaitę eismo įvykius sukėlė neatsargūs vairuotojai. Vienas iš jų buvo neblaivus. Sužeisti žmonės. Apgadinti automobiliai, kelio ženklai, mirtinai sužalotas laukinis gyvūnas.

Pateko į ligoninę

      Šeštadienį Maigų kaime vairuotojas S. L., vairuodamas automobilį „VW Passat“ būdamas neblaivus, jam nustatytas vidutinis 1,57 promilės girtumo laipsnis, nepasirinko saugaus vairavimo greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo į griovį, tada vėl išvažiavo ant kelio ir, nesuvaldęs automobilio, trenkėsi į kitoje kelio pusėje, miške, esantį medį. Susižalojo pats vairuotojas ir sužeistas keleivis S. J. Abu nukentėjusieji pristatyti į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Apgadino ženklus

      Rugsėjo 11 d. 11.50 val. Ventos–Gamyklos g. sankryžoje kaunietis S. K., vairuodamas sunkiasvorę transporto priemonę „DAF-95“, reguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę, nepasirinko saugaus atstumo iš šono, su puspriekabe kliudė kelkraštyje stovėjusį kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“ ir jį apgadino.

      Sekmadienį, 07.56 val., kelyje Kuršėnai–Mažeikiai vairuotojas A. V., vairuodamas automobilį „Peugeot 607“, užmigo prie vairo, įvažiavo į saugumo salelę, apgadino vertikalųjį kelio ženklą, nulaužė stulpelį ir apgadino automobilį.

Pametė puspriekabę

      Rugsėjo 8 d. 15.49 val. ties Gamyklos g. 44 pastatu R. Z., vairuodamas traktorių ir tempdamas puspriekabę, nepastebėjo, jog nulūžo puspriekabės sukabinimo prietaisas ir ši nukrito ant važiuojamosios dalies. Sugadinta puspriekabė ir kelio danga.

Pasišalino iš įvykio vietos

      Šeštadienį vakare, 21.44 val., Žemaitijos g. 6 vairuotojas, vairuodamas automobilį, nepaliko saugaus atstumo iš galo, atsitrenkė į stovintį automobilį „Mazda 3“, priklausantį J. G., ir jį apgadino. Iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Partrenkė stirną

      Ketvirtadienį, 06.41 val., Sedoje, ties Taikos g. 5 namu, vairuotojas S. P., vairuodamas automobilį, nepasirinko saugaus greičio ir partrenkė į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis, gyvūnas mirtinai sužalotas.     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode