Parama dėkojame




Avarijų priežastis – nepasirinktas saugus greitis

        Praėjusią savaitę rajono keliuose įvyko aštuoni eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo vairuotojai ir keleiviai. Prireikė ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Du vairuotojai pasišalino iš įvykio vietos nepranešę policijai.

Pasimaišė grūdai

Rugpjūčio 17 d. 20.50 val. kelio Mažeikiai–Laižuva 8-ajame kilometre vairuotojas, vairuodamas traktorių ir tempdamas priekabą su grūdais, neužtikrino krovinio saugumo, grūdai išbiro ant kelio. Traktoriaus vairuotojas kliūties nuo kelio nepašalino, jos nepaženklino, todėl vairuotoja J. J. (gim. 1959 m.), vairuodama automobilį „Toyota Yaris“, užvažiavo ant išbyrėjusių grūdų, automobilis tapo nevaldomas, nuvažiavo nuo kelio į griovį bei apsivertė. Sužeista vairuotoja pristatyta į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Nesuvaldė transporto priemonės

Rugpjūčio 17 d. 7.51 val. Žemalės kaime, ties Senkelio g. 7 namu, nenustatytas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Renault Rapid“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į stovintį automobilį „BMW 318“, vairuojamą S. B. Iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Trečiadienį, 15.35 val., kelio Bugeniai–Pikeliai 3-ajame kilometre vairuotojas D. Š., vairuodamas automobilį „VW Passat“, nepasirinko saugaus greičio, todėl atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi 80“. Nukentėjo automobilio „VW Passat“ keleivė S. B., kuri pristatyta į Mažeikių ligoninę.

      Penktadienį, 11.49 val., Šerkšnėnų k., Paupio g., D. K. (gim., 1958 m.),vairuodama automobilį „Audi 80“, taip pat nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo į griovį ir apsivertė. Po automobiliu prispausta moteris išlaisvinta pakėlus automobilį ir išvežta į ligoninę.

      Sekmadienio vakare nuo kelio, nepasirinkęs saugaus greičio ir nesuvaldęs automobilio, kelyje Tirkšliai–Užlieknė–Viekšniai nuvažiavo nežinomas vairuotojas, vairavęs automobilį „VW Golf“, priklausantį A. J. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai. Apgadintas automobilis ir kelio kilometrų ženklas.

Nukentėjo motociklininkas

      Ketvirtadienį ryte, 7.44 val., kelio Mažeikiai–Kuršėnai 8-ajame kilometre vairuotojas R. S., vairuodamas motociklą „Yamaha XJ600“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė motociklo, nuvažiavo nuo kelio į griovį. Susižalojęs motociklininkas pristatytas į ligoninę.

Nepraleido automobilio

      Rugpjūčio 22 d. 14.13 val. Vaiduvos–Kurmaičių g. sankryžoje vairuotojas A. C., vairuodamas automobilį „VW Passat“ su priekaba, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, neįsitikino, kad tai daryti saugu, įvažiavo į sankryžą ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Toyota Aygo“, vairuojamu L. M. Po smūgio pastarasis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apgadino du kelio ženklus.

Apakino ilgosiomis šviesomis

      Sekmadienį, 22.46 val., Reivyčių k., ties Pumpurų g. 16 namu, vairuotoja N. B., važiuodama automobiliu „Mitsubishi Colt“, apakinta ilgosiomis priešais važiuojančio automobilio šviesomis, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Apgadintas automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode