Parama dėkojame




Sprogimas

Ieško dingusio be žinios sūnaus

   Šią savaitę rajono Policijos komisariate užregistruotas vienas smurto atvejis, dvi vagystės. Tėvas nebesusisiekia su užsienyje gyvenančiu sūnumi.

Nebegali susisiekti

Gautas pranešimas, kad Draugystės g. gyventojas P. G. nuo liepos 1 d. nebegali telefonu susisiekti su savo sūnumi R. G., gim. 1964 m., gyvenančiu Jungtinėje Karalystėje. R. G. dingo be žinios, jo buvimo vieta nežinoma. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

 Trenkė mažametei

Rugpjūčio 17 d., apie 14 val., Draugystės g. 42 namo vidurinėje laiptinėje, pirmame aukšte, moteris, gim. 1971 m., stipriai suėmė už kairės rankos ir sudavė vieną smūgį per dešinį skruostą mažametei, gim. 2005 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavogė automobilį

Tarp rugpjūčio 16 d. 19.30 val. ir rugpjūčio 17 d. 6.30 val. Žemalės k., ir D. Poškos g. namo kiemo, pagrobtas 150 Eur vertės automobilis „Renault Rapid“, priklausantis vyrui, gim. 1961 m. Pirmadienio rytą, apie 08.00 val., automobilis rastas sudaužytas po eismo įvykio ties Žemalės k., Senkelio g. 7 namu.

Antradienį, apie 15.40 val. iš automobilio „VW Passat“, stovėjusio prie Žemaitijos g. 20 pastato, pavogtas mobiliojo ryšio telefonas ir raktų ryšulys. Padaryta turtinė žala – 60 eurų. Įtariamasis, gim. 1988 m., patalpintas į areštinę.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode