Sprogimas

Eismo įvykio metu nukentėjo keleiviai

      Praėjusią savaitę rajone užregistruoti šeši eismo įvykiai. „Būdas žemaičių“ jau rašė apie avariją, kurioje žuvo 14-metis ir sužeisti du nepilnamečiai. Dar viename eismo įvykyje sužaloti du keleiviai. Trys avarijų kaltininkai pasišalino iš įvykio vietos, nepranešę policijai.

Pateko į ligoninę

      Sekmadienį, apie 07.00 val., Kulšėnų kaime sediškis M. K., , gim. 1988 m., vairuodamas automobilį „Opel Omega“, neturėdamas teisės vairuoti ir būdamas neblaivus (nustatytas 1,03 promilės girtumas), nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio, važiuodamas laukais, nesuvaldė automobilio ir įvažiavo lauko kanalą. Eismo įvykio metu sužeisti automobilio keleiviai M. P. (gim. 1992 m.) ir Šerkšnėnuose gyvenanti M. S., gim. 1998 m. Pastaroji išvežta gydytis į Klaipėdos vaikų ligoninę. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai, tačiau buvo surastas.

Susidūrė automobiliai

      Rugpjūčio 3 d. Laisvės–Algirdo g. sankryžoje vairuotojas J. A. V., vairuodamas automobilį „VW Passat“, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „Mercedes Benz 312“, vairuojamo Ž. S., ir su juo susidūrė. Apgadinti abu automobiliai.

Pasišalino iš įvykio vietos

      Rugpjūčio 4 d. 16.45 val. ties Draugystės g. 18 namu nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį ir važiuodamas atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iš šono, kliudė šalia stovėjusį automobilį „BMW 750 iL“, priklausantį E. K., ir jį apgadino. Iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Penktadienį vakare, 18.54 val., ties Naftininkų g. 16 namu kitas nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą transporto priemonę, taip pat važiavo atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iš kairės pusės ir atsitrenkė į šalia stovėjusį automobilį „Subaru Outback“, priklausantį S. G., ir jį apgadino. Iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Partrenkė stirną

      Praėjusį antradienį, vakare, 22.17 val., kelyje Tryškiai–Degimai–Svirkančiai vairuotojas A. S., vairuodamas automobilį „Audi A4“, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną ir ją mirtinai sužalojo. Apgadintas automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode