Parama dėkojame




Sprogimas

Vagys nusitaikė į sodo namelius

Šią savaitę Policijos komisariate pradėti devyni ikiteisminiai tyrimai dėl smurto ir vagysčių. Apvogti du sodo nameliai, negyvenamas namas bei įmonei priklausančios patalpos.

Patyrė smurtą

Antradienį, apie pietus, Ventos gatvėje neblaivus sūnus, gim. 1971 m., parėjęs į namus sudavė savo motinai, gim. 1950 m., į galvą. Sūnus sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

 

Tą pačią dieną, vakare, Laižuvos miestelyje, A. Vienažindžio gatvėje, vyras, gim. 1970 m., jam nustatytas 2,74 promilės girtumas, sudavė šiek tiek blaivesnei sugyventinei, jai nustatytas 2,65 promilės girtumas, į veidą. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Trečiadienį ryte Kapėnų kaime, Draugystės gatvės 4 namo kieme, neblaivus vyras, jam nustatytas 2,01 promilės girtumas, sumušė savo brolį. Vyras patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną, apie pietus, Balėnų kaime Plienakių gatvės gyventojas, gim. 1967 m., būdamas neblaivus (nustatytas 2,15 promilės girtumas) namuose sumušė savo dukrą, gim. 1996 m. Tėvas sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Naktį Draugystės g. 5 namo kieme, tarp pirmos ir antros laiptinių, sumuštas Ventos gatvės gyventojas, gim. 1989 m. Jį sumušęs asmuo sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Įsibrovė ir pavogė

Pirmadienį naktį įsibrauta į UAB „Žemaitijos agroprekyba“ patalpas Algirdo g. 61 ir pavogtas įmonei priklausantis turtas: trimeriai, benzininiai grandininiai pjūklai, benzininiai diskiniai pjūklai. Padaryta žala nustatinėjama.

Nuo 2014 m. birželio 24 d. iki šių metų liepos 7 d. 18.20 val. Urvikių kaime, Saulės gatvėje, įsibrauta į moteriai, gim. 1973 m., priklausantį negyvenamą namą ir pavogtos automobilio „VW Sharan“ dvi galinės sėdynės, du elektros pailgintuvai, grindų šildymo kolektorinė sistema bei sugadintas vonios lango rėmas. Padaryta žala – 950 eurų.

Tarp liepos 6 d. 16.00 val. ir liepos 7 d. 13.00 val. sodininkų bendrijoje „Rasa“, Rasos 2-ojoje gatvėje, įsibrauta į sodo namelį, iš kurio pavogtas vaikiškas žaidimo kompiuteris „Playstation“ , 35 vnt. žaidimo diskų. Iš pagalbinio pastato – grąžtas, mažas ir didelis trimeriai, diskinis pjūklinis-šlifuoklis, siaurapjūklis, krūmapjovė, 50 metrų elektros pailgintuvas. Žala – 658,80 eurų.

Sekmadienį vakare pastebėta, kad sodininkų bendrijoje „Rasa“, Rasos 5-ojoje gatvėje, išdaužtas sodo namelio durų stiklas ir pavogtas televizorius, nešiojamasis kompiuteris ir vyro, kuriam priklauso turtas, rankinė. Žala – 415 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode