Sprogimas

Sumušė policijos pareigūną

Praėjusią savaitę Policijos komisariate užregistruoti trys smurto ir septyni vagystės atvejai. Apgautas mažeikiškis, pirkęs automobilį. Sulaikyti keturi vaikinai, gabenę narkotines medžiagas. Padegtos durys.

Patyrė smurtą

Penktadienį vakare Tirkšlių miestelyje, Strazdelio gatvėje, namuose, vyras, gim. 1964 m., kilusio konflikto metu sumušė savo žmoną. Vyras patalpintas į areštinę.

 

Šeštadienį, apie pietus, Bugenių kaime, Liepų gatvėje, išgertuvių metu vyras, gim. 1986 m., jam nustatytas 2.68 promilės girtumas, iš nugaros pastūmė einančią iš virtuvės į svetainę savo mamą, gim. 1965 m., jai nustatytas 2,53 promilės girtumas. Pastaroji griūdama ant grindų galva trenkėsi į sofos kampą. Sūnus sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Šeštadienį naktį Mažeikių rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyrio patalpose vyras, gim. 1973 m. (nusistatyti blaivumą atsisakė), necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyresniuosius patrulius bei ėmė priešintis pareigūnams – trenkė policijos pareigūnui T. D. į galvą. VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo-konsultaciniame skyriuje T. D. diagnozuota galvos trauma. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apgavo

Ketvirtadienį internetiniame portale „Autogidas“ vyras, gim. 1970 m., rado skelbimą apie parduodamą automobilį „Audi A4 B6“. Automobilio pardavėjui į jo nurodytą banko sąskaitą pervedė avansinį užmokestį 300 eurų. Kitą dieną automobilio pardavėjas į skambučius neatsiliepė, pinigų negrąžino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gabeno narkotikus

Šeštadienį naktį Žemaitijos gatvėje, ties 15 B namu, vaikinas neteisėtai gabeno 7 vienetus folijos įpakavimų su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti. Įtariamasis, gim. 1997 m., patalpintas į areštinę. Po valandos Vilties gatvėje, ties 12 namu, sulaikyti dar trys vyrai, gabenę tiksliai nenustatytą kiekį augalinės ir sintetinės kilmės galimai narkotines medžiagas. Įtariamieji patalpinti į areštinę.

Padegė duris

Sekmadienį naktį Draugystės gatvėje ikiteisminio tyrimo nenustatytas asmuo padegė buto duris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Nuo pirmadienio 23.00 val. iki ketvirtadienio 16.00 val. Respublikos gatvėje iš moteriai, gim. 1986 m., priklausančios sodybos kiemo pavogta savaeigė žoliapjovė „Mc Culloch“. Žala – 290 eurų.

Penktadienį naktį iš AB „Plasta“ patalpų Tirkšlių gatvėje pavogtas kasos aparatas su grynaisiais pinigais. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Šeštadienį naktį Užlieknės kaime vaikinas vairavo automobilį „VW Passat“, žinodamas, kad automobilis Latvijos Respublikoje buvo pavogtas. 1995 m. gim. vaikinas patalpintas į areštinę.

Nuo penktadienio 9.00 val. iki šeštadienio 15.00 val. nuo parduotuvės „Apynys“, Laisvės g. 220, pavogtas prirakintas kalnų dviratis „Proximo“. Žala – 150 eurų.

Tarp penktadienio 18.00 val. ir šeštadienio 20.30 val. įsibrauta į vyrui, gim. 1986 m., priklausantį butą Ventos gatvėje ir pavogtas nešiojamasis kompiuteris „Asus“, įvairūs sidabriniai juvelyriniai papuošalai, 500 eurų ir 300 Anglijos svarų. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Nuo šeštadienio 18.00 val. iki sekmadienio 6.00 val. iš ūkinio pastato Užežerės kaime, Tiesiojoje gatvėje, pavogtas elektros kabelis, įvairūs įrankiai. Žala – 230 eurų.

Sekmadienį naktį, nuo 7.25 val. iki 18.00 val., Urvikių kaime, Saulės gatvėje, iš užrakinto gyvenamojo namo, pavogtas televizorius, iš kiemo – 0,5 kubinių metrų supjaustytų medienos atraižų. Žala – 415 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode