Parama dėkojame




Sprogimas

Ištuštino banko sąskaitas

Šią savaitę rajone užregistruoti penki smurto ir trys vagystės atvejai. Vienas vyras iš dujinio revolverio mažeikiškiui šovė į kaklą, sumuštas pareigūnas, moterys. Ištuštintos banko sąskaitos. Pavogti įvairūs daiktai.

Patyrė smurtą

Antradienį, apie pietus, dėl viešosios tvarkos pažeidimo į Mažeikių rajono policijos komisariatą pristatytas vyras, gim. 1982 m., trenkė į veidą pareigūnui S. Ž. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną, panašiu metu, vyras, gim. 1978 m., atvykęs į Gamyklos gatvėje esantį garažą, kuriame remontuojami automobiliai, iš dujinio nelegalaus revolverio šovė garažo savininkui, gim. 1959 m., į kaklą. Po to trenkė kitam vyrui į veidą. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

 

Antradienį vakare Pakalupio kaime, namuose, Dariaus ir Girėno g. gyventojas, gim. 1969 m., kilusio konflikto metu šluota sudavė savo motinai, gim. 1934 m., į antakį. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Trečiadienį, apie pietus, Letenių kaime, namuose, vyras, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, jam nustatytas 3,31 promilės girtumas, kilusio žodinio konflikto metu sumušė savo sugyventinę, gim. 1966 m., jai nustatytas 2,55 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas įvykio vietoje.

Dar viena neblaivi moteris sumušta ketvirtadienį naktį Viekšnių miestelyje, Bažnyčios gatvėje, namuose. Ją sumušė neblaivus 1992 m. gimęs vyras. Jam nustatytas 1,71 promilės girtumas.

Pasisavino pinigus

Gegužės 31 d., pasinaudojus vyrui, gim. 1959 m., priklausančia banko mokėjimo kortele ir jam nežinant, nuo jo sąskaitos nuimta 360 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šeštadienį ryte turguje, M. Daukšos g. 19, neaiškiomis aplinkybėmis moteriai, gim. 1950 m., iš rankinės dingo piniginė, kurioje buvo banko kortelė. Ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo pasinaudojo moters banko kortele ir, jai nežinant, iš bankomatų išėmė 1720 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pridarė nuostolių

Nuo šeštadienio 14.00 val. iki pirmadienio 15.00 val. Raselės 12-ojoje g. iš rakinamos malkinės pavogta žoliapjovė, dviratis, kirvis. Žala – 590 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode