Parama dėkojame




Sprogimas

Gegužę – be sužeistųjų neapsieita

Gegužės mėnesį užregistruoti šeši eismo įvykiai, kuriuose sužeisti šeši žmonės. Keletas žmonių sužeisti susidūrus automobiliams, viena moteris partrenkta pėsčiųjų perėjoje, motociklininkas nukentėjo dėl į kelią išbėgusio šuns, pėstysis – atsitrenkus dviratininkui.

Atsidūrė ligoninėje

Gegužės 5 d. naktį kelyje Anulynai–Tirkšliai nežinomas automobilio BMW 535d vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo į griovį, trenkėsi į kelio šlaitą ir kelis kartus apsivertė. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, kelio šlaitas bei nukentėjo automobiliu važiavęs keleivis viekšniškis T. M. Nukentėjusysis pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

 

Gegužės 11 d. vakare ties Žemaitijos gatvės 15A namu mažeikiškis M. D., vairuodamas dviratį, nepasirinko saugaus greičio ir stabdydamas atsitrenkė į prie pėsčiųjų perėjos stovėjusį 76-erių metų Naikių kaimo gyventoją B. N. bei jį sužalojo. Nukentėjusysis pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninė.

Gegužės 23 d., po pietų, Purplių kaime šeimininkei neprižiūrint į važiuojamąją kelio dalį išbėgo jos šuo, kuris susidūrė su klaipėdiškiu motociklo vairuotoju V. M. Motociklininkas po susidūrimo vertėsi. Eismo įvykio metu apgadintas motociklas ir sužeistas 43-ejų metų vairuotojas, kuris buvo pristatytas į ligoninę.

Praėjusį antradienį ryte eismo įvykis užregistruotas V. Kudirkos–Urvikių gatvių sankryžoje. 22-ejų metų K. U., turinti dvejų metų vairavimo stažą, vairuodama automobilį „Opel Astra“ ir išvažiuodama iš šalutinio kelio, sankryžoje susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu kitu automobiliu „Ford Focus“, kurį vairavo dvidešimt metų stažą turinti 50 metų mažeikiškė R. U. Eismo įvykio metu susižalojo abi vairuotojos.

Tą pačią dieną, apie pietus, kelyje Užventis–Tryškiai–Viekšniai 41-erių metų Telšių rajono gyventoja S. D., vairuodama automobilį „VW Passat“ lygiareikšmių kelių sankryžoje sukdama į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu ir sukusiu į kairę automobiliu „Renault Megane“, kurį vairavo 67-erių metų J. Š. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir sužalotas „Renault Megane“ vairuotojas.

Šeštadienį, apie pietus, ties Sedos g. 47 namu 48-erių metų mažeikiškis V. J., vairuodamas automobilį „Subaru Baja“, partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią M. S. 73-ejų metų moteris pristatyta į ligoninę.

Apgadinti automobiliai

Dar du eismo įvykiai užreistruoti ketvirtadienį ir penktadienį. Laimei, čia apsieita be sužeistųjų. Ketvirtadienį, apie pietus, Laisvės–V. Burbos gatvių sankryžoje pradedantysis vairuotojas E. A., vairuodamas automobilį „Nissan Primera“ su kitam automobiliui priklausančiais valstybiniais numeriais, kurie nepriregistruoti nustatyta tvarka, važiuodamas atbuline eiga nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į kitą automobilį „Škoda Octavia“.

Penktadienį vakare Kurmaičiuose, Kurmaičių sodo 1-osios–Kūlupio gatvių sankryžoje, nežinomas vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į priekyje važiavusį bei pristabdžiusį automobilį „Peugeot 406“, vairuojamą Kurmaičių kaimo gyventojo. Apgadinti abu automobiliai. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode