Sprogimas

Po tiltu rastas jaunuolio kūnas

Šią savaitę rajone rastas jauno vyro kūnas kabantis diržo kilpoje, Sedos gatvėje partrenkta pėsčioji. Taip pat užregistruoti šeši smurto ir keturi vagystės atvejai.

Rasti negyvi

Sekmadienį anksti ryte Viekšnių miestelyje, Tirkšlių gatvėje, po tiltu per Ventos upę, kabantis diržo kilpoje rastas jauno vyro, gim. 1996 m., kūnas su stranguliacine vaga ant kaklo. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

 Pirmadienį, apie pietus, Žemaitijos gatvėje, namuose, lovoje, rasta mirusi moteris, gim. 1957 m. Vizualiai apžiūrėjus, smurto žymių nerasta. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Partrenkė pėsčiąją

Trečiadienį, apie pietus, Sedos gatvėje, ties 45 pastatu, vyras, gim. 1967 m., vairuodamas automobilį „Subaru Baja“, nepraleido nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusios pėsčiosios, gim. 1942 m., ir ją partrenkė. Moteriai diagnozuoti dešiniojo kaktikaulio ir dešiniojo viršutinio žandikaulio lūžiai, dešinės plaštakos žaizda. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Patyrė smurtą

Sekmadienį, apie 18 val., namuose Pavasario gatvės gyventojas, gim. 1977 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 2,51 promilės girtumas, smurtavo prieš savo sugyventinę, gim. 1974 m., kuriai nustatytas 2,16 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas, patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną, po kelių valandų, Sodų g. 7 name tarp gyventojų kilo konfliktas, kurio metu vyras gim. 1983 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,57 promilės girtumas, sudavė nenustatytą kiekį smūgių kambario draugui, gim. 1954 m., į įvairias kūno vietas, dėl ko šiam VšĮ Mažeikių ligoninėje diagnozuota lūpos mušta žaizda ir nosies, skruostikaulio lūžimai. Įtariamasis sulaikytas, patalpintas į areštinę.

Pirmadienį naktį Padvarninkų kaime, Raisto gatvės sodybos kieme esančioje pirtyje, vyras, gim. 1962 m., kilusio konflikto metu apie dešimt kartų sudavė savo žmonai į galvą, o ryte apsvaigęs nuo alkoholio sugriebė rankomis jai už plaukų, įmetė į šalia pirties esančią kūdrą ir, rankomis laikydamas galvą, keletą kartų panardino į vandenį. Vyras patalpintas į areštinę, jam nustatytas 1,62 promilės girtumas.

Pirmadienį, apie 13 val., Ritinės kaime, Karosų gatvės gyventojas, gim. 1953 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,57 promilės girtumas, sudavė į galvą savo sugyventinei, gim. 1940 m. Vyras patalpintas į areštinę.

Gegužės 18 d. naktį Sodų gatvės gyventojas, gim. 1978 m., sumušė savo sugyventinę, gim. 1997 m.

Sumušė ir apvogė

Trečiadienį vakare prie parduotuvės „Grūstė“, Viekšniuose, Tilto g. 14 automobilių stovėjimo aikštelėje, užpultas ir sumuštas vyras, gim. 1983 m. Užpuolikai iš nukentėjusiojo kelnių kišenės pasisavino 130 eurų ir išsinuomotą automobilį „Mercedes Benz S500“, kuriame buvo 2000 eurų ir kiti nukentėjusiajam priklausantys daiktai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vogti nesiliauja

Sekmadienį, nuo 00.35 val. iki 7.30 val., iš kaimo turizmo sodybos Reivyčių kaime, Aludarių gatvėje, pavogtos Klaipėdos rajono gyventojams priklausančios meškerės ir kiti žvejybos reikmenys, kurie buvo palikti nuomojamos sodybos lauko terasoje. Taip pat iš neužrakinto automobilio „Mercedes Benz S500“ bagažinės dingo dvi biliardo lazdos su dėklu. Žala – 2700 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nuo gegužės 22 d. 17.00 val. iki gegužės 25 d. 8.00 val. iš renovuojamo pastato Plinkšių kaime, Mokyklos gatvėje, pavogtas UAB „Klaista“ priklausantis kampinis šlifuoklis „Makita 9069S“, grąžtas- parforatorius „Bosch 2400“, akumuliatorinis suktukas „Makita 6271DE“ su pakrovikliu ir galvutėmis, kampinis šlifuoklis „Bosch GBH 850“, suvirinimo aparatas „Enkel“, dekoratyvinis tinkas „Kreisel“ 8 kibirai. UAB „Klaista“ padaryta turtinė žala tikslinama.

Tarp gegužės 22 d. 23 val. ir gegužės 25 d. 8 val. iš traktoriaus „Belarus“ pavogtas akumuliatorius, o iš traktoriaus „Clas“ kuro bako – 80 litrų dyzelinio kuro. Abu traktoriai stovėjo Pikelių kaime, nesaugomoje aikštelėje. Padaryta 250 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nuo pirmadienio 21.00 val. iki antradienio 21.00 val. iš sodybos, esančios Pakalupio kaime, Dariaus ir Girėno gatvėje, kieme stovėjusio traktoriaus „MTZ 80“, pavogti akumuliatoriai. Žala – 144,81 euras.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode