Parama dėkojame




Sprogimas

Nukentėjo keleivis

Praėjusią savaitę rajone užregistruoti keturi eismo įvykiai. Sužeistas keleivis bei partrenktos dvi stirnos. Du vairuotojai iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Nuvažiavo į griovį

Antradienį naktį kelyje Anulynai–Tirkšliai nežinomas automobilio BMW 535d vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo į griovį, trenkėsi į kelio šlaitą ir kelis kartus apsivertė. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, kelio šlaitas bei nukentėjo automobiliu važiavęs keleivis viekšniškis T. M. Nukentėjusysis pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

 

Partrenkė stirnas

Pirmadienį kelyje Mažeikiai–Laižuva Latvijos Respublikos pilietis, vairuodamas automobilį „Chrysler Voyager“, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną. Ketvirtadienį ryte kelyje Anulynai–Tirkšliai stirna kelią pastojo dar vienam automobiliui. Eismo įvykių metu apgadinti automobiliai, stirnos nugaišo. Šiuose kelio ruožuose kelio ženklo „Laukiniai žvėrys“ nėra.

Pasišalino iš įvykio vietos

Antradienį, po pietų, ties Sodų gatvės 4 namu nežinomas vairuotojas nepaliko saugaus atstumo iš šono ir atsitrenkė į kitą stovėjusį automobilį „Renault Espace“. Apgadinęs automobilį vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Ketvirtadienį, apie pietus, automobilių stovėjimo aikštelėje ties Laisvės gatvės 6 namu automobilio „Renault Megane“ vairuotojas, važiuodamas atbuline eiga, nesilaikė tinkamo atstumo, atsitrenkė į kito automobilio priekį ir jį apgadino. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai ir neužpildęs įvykio deklaracijos. Nustatyta, kad automobilis, su kuriuo padaryta avarija, priklauso Akmenės rajono gyventojai A. L.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode